szeski Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Mam pytanie ile moge podlaczyc maksymalnie dyskow HDD do zasilacza 300W? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 A ile masz wyjść z zasilacza? :lol: Myślę, że bez problemu ilość równą własnie tym wyjściom czyli standardowo 4 (zakładając, że nie będzie cd-romu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 nie wiem ale moge napisac Tobie co chodzi na 300 watowce codegena ! 2xbaracuda 40gb cdrom cdrw 1x 18gb scsi 1x 32gb scsi mobo epox (jakies tam) do tego cale zapchane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Obawiam sie ze z takich rozsadnych rzeczy to przecietna zasilke 300W moze zabic Dual AthlonMP(XP). Mi Dual PIII smigalo spoko na 250W a w tym samym konfigu zabil go AthlonXP 1700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeski Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chodzi mi o same dyski. Plyta grafika, muzyka i sieciowka sa na oddzielnym zasilaczu 150W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chodzi mi o same dyski. Plyta grafika, muzyka i sieciowka sa na oddzielnym zasilaczu 150W Dziwne rozwiazanie ! No ale coz ! ja napisalem co chodzi na 300 :) Ale jak masz wiecej dyskow no to moze byc error Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Zobacz ile amper pobiera taki dysk i sprawdź ile może dać zasilacz na 12V i na 5V. Wydaje mi się że duuużo tych dysków możesz podpiąć pod te 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chodzi mi o same dyski. Plyta grafika, muzyka i sieciowka sa na oddzielnym zasilaczu 150W Chyba odpowiedzialem na temat (tzn. nie na temat) a nie na tresc posta. Ja na 300W miewam 4 dyski tj. 80Gb Maxtor, 2x40GB BIV, 20Gb BIII i wszystko na razie chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...