ExodusXXL Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wiec tak jest sobie READON 9200 128/128 Gigabyta!! I ma radiator + wiatraczek problem w tym ze wiatraczek nie chodzi :( i teraz mam pytanie czy jest cos wymagane przy Readonach zeby wiatraczek zaczoł sie obracać ?? pierwszy raz mam doczynienia z Readonem takze nie wiem , moze cos poradzicie.Nadmienie iż wiatraczek stoi jak wmurowany nawet nie drgnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Radeony są słynne z tego że mają skopane wiatraki. Proponuję olać fabryczne chłodzenie i dać 90mm na 5 lbo 7V i będzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wiesz... jak juz jest to powinien dzialac, ale 90% Radeonow 9200 ma same radiatory i dzialaja, wiece ten wentylator nie jest bardzo potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wiec tak jest sobie READON 9200 128/128 Gigabyta!! I ma radiator + wiatraczek problem w tym ze wiatraczek nie chodzi :( i teraz mam pytanie czy jest cos wymagane przy Readonach zeby wiatraczek zaczoł sie obracać ?? pierwszy raz mam doczynienia z Readonem takze nie wiem , moze cos poradzicie.Nadmienie iż wiatraczek stoi jak wmurowany nawet nie drgniesciagnij wentylator... odpal 3dmarka z 2 razy i dotknij radiatora... jak bedzie mocno parzyl to lepiej szukaj chlodzenia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Hmm.... Dzieki Kazi sprawdziłem i było kiepsko :twisted: ale co najleprze po zdjeciu wiatraczka okazało sie ze jest on zle osadzony (krzywo) i nie mógł sie rozruszac poprawiłem i jest spoko :) Nawet Gigabyt czasami cos spieprzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A duży dali ten radiator ile mm wysokości? Ja w tą sobote kończe szlifować radiatorki i zakładam. Ciekawe ile wyciągnie z pociętych radiatorów titana do antka 1600+(na ramie) i z titana do durona 1200+(GPU)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...