Younes Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Opłaca się kupić taki komputer jak poniżej za 700 zł ? - prosze o rady. Procesor: AMD Duron 800 MHz Płyta Główna: ECS K7SEM ATX RAM: 128 MB PC133 HDD: Maxtor 20GB Karta graficzna: SiS onboard Monitor: Hivision 15" Fdd: 1,44MB CD-ROM: LG 52x Karta dźwiękowa: Sis onboard Obudowa: Midi Tower ATX Tak komp raczej służy do korzystana z neta niż do grania ? :lol: Aha wszystko jest na gwarancji wiadomo, procek 12 miechów monitor 24 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zobacz czy mobo ma slot agp jesli tak to dokupisz jaks grafike i pograsz sobie w starsze gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Check, a moge wiedzieć dlaczego NIE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Ja mowie ze Tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 targuj sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 za 700 zł to bym kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 hehehe, mój komp od netu jest ciut wydajniejszy i lepiej wyposazony (monitorek 17 , dysk 40, nagrywarka, CD, grafa chyba tez ciut lepsza - nie wiem bo RIwka TNT2, SBLive!, 256 MB ramu) a nikt nie chce mi dać za niego nawet tych marnych 700 złociszy ... ale czy za 700 złociszy opłaca siesprzedać coś co sięma od prawie 3 lat i z czym sięprawie sypia? ?????? chyba nie!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 maly dysk,malo ramu,zintegrowana grafa-nie warto za tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Oczyw, ze sie oplaca, zwlaszcza z gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Z gwarancją się opłaca, tylko obyś oczu na tym monitorze nie stracił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybron Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zależy do czego go chcesz używać. Ja mam tą płytę i sobie chwale. Ale używam tylko do netu. Chodzi stabilnie. Wbudowana karta graficzna jest licha. Zegar 125MHz. Płytka ma dodatkowe gniazdo AGP x4. Sprawdzałem je. GeForce 3 Ti200 działał zaś z GeForce FX 5200 nie było współpracy. Do gier się nie nadaje ze względu na problemy z doborem karty. I wydajność była dużo niższa niż na podobnym zestawie z Duronem 1200. Myślę że możesz brać. I masz spokój na jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...