Kosher Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jako 20 osoba jestem zaawansowanym uzytkownikiem. Kiedys myslalem ze to niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Cóż... Pozostaje pogratulować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jako 20 osoba jestem zaawansowanym uzytkownikiem. Kiedys myslalem ze to niemozliwe. A skad wiesz ze jestes 20 ? Dla mnie niemozliwym bylo dojsc do 2000 ale jednemu sie udalo ? A ja do 1000 dobijam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 juz wiem skad wiesz :) ja jestem 7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 brawo brawo ja czekam na 1000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 heh................ "dojechac" do 3k i dostac Nawiedzonego Uczestnika ......................... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 heh................ "dojechac" do 3k i dostac Nawiedzonego Uczestnika ......................... :mrgreen: heh to chyba poznalismy kolejna range :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A co jest po 'Nawiedzonym Uczestniku'?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A co jest po 'Nawiedzonym Uczestniku'?? :lol: hehe ............. moze przymiotnik ogolnie uwazany za obrazliwy ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A co jest po 'Nawiedzonym Uczestniku'?? :lol: hehe ............. moze przymiotnik ogolnie uwazany za obrazliwy ? :mrgreen: A może (jak to ktoś napisał) zerowanie i od początku. :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A co jest po 'Nawiedzonym Uczestniku'?? :lol: hehe ............. moze przymiotnik ogolnie uwazany za obrazliwy ? :mrgreen: A może (jak to ktoś napisał) zerowanie i od początku. :):):) OOOOOO tak ! To bylo by ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ej chłopcy. czym Wy się podniecacie. Ja na forum autocentrum.pl w 3 miesiace zrobiłem 5 tys postów. Rekordzisci mają tam obecnie 30 tysiecy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ej chłopcy. czym Wy się podniecacie. Ja na forum autocentrum.pl w 3 miesiace zrobiłem 5 tys postów. Rekordzisci mają tam obecnie 30 tysiecy... Ciekawe czy ilosc szla w parze z wartoscia merytoryczna :) Bo jak nie to doopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ej chłopcy. czym Wy się podniecacie. Ja na forum autocentrum.pl w 3 miesiace zrobiłem 5 tys postów. Rekordzisci mają tam obecnie 30 tysiecy... Ciekawe czy ilosc szla w parze z wartoscia merytoryczna :) Bo jak nie to doopa :) Na forach te,atycznych raczej merytorycznie. Ale jest tam kilka forów typu Ośla łączka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...