forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Heja ciekaw jestem czy ktos z Was gra jeszcze w ta gre?? przy okazji podpowiadam ze wyszedl pacz 1.4.4 a w nim z nowosci - upragniony dzialajacy alt-tab i mozliwosc dogrywania furek z netu :-) na razie znalazlem tylko 3 samochody, jesli wiecie skad zassac wiecej - czekam na info oczywiscie sa juz dostepne stosowne poprawki do pacza ;-) tutaj pierwsza strona o WR a tutaj kolejna, na obydwu kompletny download zanim ktos zacznie mieszac z blotem mercedesy - taka prosba - pojezdzij chwile na 100% sim z wł tylko absem po test tracku - jakims wysilonym tylnonapedowym amg :-) Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 raz w to zagralem i mi sie niedobze zrobile :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ta gra jest straszna:( bleee jest na 2cd ale jest okropna normalnie porownywac ja mozna do Ford racing 2 blee :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 jeszcze sie zapytam - graliscie na sim? jak ja pierwszy raz zobaczylem - wyscig nevada jakims 200cdi to sobie rowniez pomyslalem ze padaka... ... dla mnie kul giera - najlepiej pojedzijcie po test tracku np sl73 amg i powiedzcie wtedy ze mozna ja porownac do fr2 heh ;-) nie wiem w jakiej inne gierce tyle radochy dawala jazda boczkiem w serii zakretow przy dymiacych gumeczkach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 az.sobie.instalne.MERCA..aby.zlookac.te.nowe.3.autka.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 imo nic specjalnego . no batmobilem latasz 420km/h + czekamy na nooowe :-) ehh kiedys do nfsa 3 byla taka sliczna zolta calibra .... :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 to moze wroce do tej gierki, bo w ramach oszczednosci noworocznych wyszla z hdda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 odświerzam temat aby podpowiedzieć :-) do tej gry dzisiaj można dograć koło setki dodatkowych samochodów, pokazują się trasy i zapowiada się kompletny mod GT... można też jeździć onlajn :D Tutaj kompletny download a na zachętę foto Tutaj nowe A8 911 996 TurboS Pagani Zonda 100KB Vanquish z silnikiem 590hp Forki z zapowiadanego moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ooo widze GT mod do nfs4 zamienil sie w moda do MBWR :D zapowiada sie calkiem calkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 gierka jest super, ale niestety teraz lezy u kumpla, ale jak ja odzyskam to sobie pogram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Bardzo fajna gra ale tylko na sim 100% jest miód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 widzieliscie to ? http://www.theborggaming.planet-multiplaye...opic.php?t=2426 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 no ba:) mk2, pamietam go jeszcze z forum nfs.com.pl :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 no ba ;] ja będę odpowiedzialny za fizykę do fiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 no ba ;] ja będę odpowiedzialny za fizykę do fiata ;] 1263359[/snapback] to bedzie lipa na calej lini ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Gram w te gre co jakis czas, jedna z niewielu do ktorych wracam... czyli musi byc dobra :D Oczywiscie jak juz ktos wspomnial, gra praktycznie ma tylko sens w trybie 100% SIM i najlepiej z wylaczonymi ABS i ASR. Wtedy mechanika gry do złudzenia przypomina te z NFS Porsche 2000 ! BTW Jest juz patch 1.6.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Wtedy mechanika gry do złudzenia przypomina te z NFS Porsche 2000 ! 1263492[/snapback] Szkoda, że po instalce patcha do NFS Porsche 2000 gra się jak w Ford Racing 2. A jeśli chodzi o World Racing to zrobił już ktoś Borewicza do tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a ja się zapytam: gdzie można tą grę kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) w Polsce raczej ciężko,, po moją kopię sięgałem do zagranicznych sklepów netowych :lol: Popatrzcie na to... może ktoś poznaje?? Edytowane 9 Lutego 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Czy ja dobrze widzę ten drugi obrazek to trasa z NFS III pacifica lub jakoś tak, jak tak to brawo, faktycznie engine meśka jest niezwykle giętki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Czy ja dobrze widzę ten drugi obrazek to trasa z NFS III pacifica lub jakoś tak, jak tak to brawo, faktycznie engine meśka jest niezwykle giętki. 1265880[/snapback] Rzeczywiście ta trasa jest z NFS III - atlantica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 tak atlantica, a w dodatku polaczona z aquatica :D bedzie wypas, normandia z nfs pu jest zarabista :) ja kupilem w Niemczech wracajac z Londynu autem :P byla promocja bo sklep zamykali i kupilem za 9,99 ojro :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 tak atlantica, a w dodatku polaczona z aquatica :D wygrywasz .. satsfakcję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Witam. faktycznie na pierwszy rzut oka gra ssie ale za namową kolegi sprawdze jeszcze raz. nie wiesz jak wygląda współpraca z kierownicą momo i FF?? Edytowane 9 Lutego 2005 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 z kierownicą jest mały problem, czytałem (!) że podobnie jak przy sterowaniu klawirką np w poślizgu koputer lekko "odbija"... moze potwierdzi to ktoś lub zaprzeczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 kurde czekam wciaz az ktos zrobi porzadne Ferrari 550 Maranello, z porzadnym wnetrzem godnym Martina Leps'a (wg. mnie tworzy najlepsze auta do nfs4 i nie tylko, a jego wnetrza... eh) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) z kierownicą jest mały problem, czytałem (!) że podobnie jak przy sterowaniu klawirką np w poślizgu koputer lekko "odbija"... moze potwierdzi to ktoś lub zaprzeczy.. 1266109[/snapback] w demku na kierownicy (mam starą bardzo, ze sterownikami tylko do Win98) nie miałem żadnych problemów. FF działa dość dobrze, chociaż nie ma różnicy czy się jedzie po drodze czy po wertepach - odczuwalne są tylko poślizgi, hamowanie i zderzenia, nawierzchnia jakby nie była brana pod uwagę. ale to tylko demko - w sumie jeździ mi się dość przyjemnie, ale to nie to co w Rally Trophy czy NFS Porsche EDIT: troszkę więcej pograłem ostatnio w tą gierkę na kierownicy i zauważyłem trzy rzeczy, które są wkurzające: 1. siła FF - jest ustawiona domyślnie na maxa i w demku nie można jej zmienić. mam nadzieję, że w pełnej wersji można tą siłę regulować, bo jak nie, to koszmar - prowadzi się samochód w tej grze na kierce tak, jak by się jechało passatem bez wspomagania. czyli ciężko i łapy bolą. 2. odbijanie kierownicy: faktycznie jest takie coś, ale... to jest ciekawe. bo kierownica odbija przy poślizgach w ten sposób, że w mojej przynajmniej włącza się silniczek odpowiedzialny za kręcenie kierownicą w przeciwną stronę do tej, w którą kierownicę mamy zwróconą. stwarza to taką sytuację, że kółko chce wyskoczyć z rąk, bo je silniczek zmusza to kręcenia się w przeciwną stronę i teraz się mocujemy: jeśli utrzymamy kierownicę i nie pozwolimy jej się nam wyrwać, to jest luz. ale jeśli tylko lekko ją puszczę, to od razu wykręca się w drugą mańkę. trochę wkurzające to jest. 3. niekontrolowane drgania kierownicy przy jeździe prosto. nie wiem, może to niby ma symulować drgania samochodu od silnika, ale... jakoś głupio to jest zrobione - jadę sobie spokojnie do przodu i przy 2-3 biegu kierownica zaczyna mi drgać tak, jakbym jechał po jakichś wertepach. wystarczy, że lekko skręcę i efekt znika.z braku możliwości regulacji siły FF w grze nie mogę się do tego przyzwyczaić. wszystkie te uwagi dotyczą wersji demo Edytowane 19 Lutego 2005 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) odświerzam :-) warto zainstalować jeszcze raz :-) czemu: M3 http://img148.imageshack.us/my.php?image=m351ex.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=m376xz.jpg XJ220, jeszcze nie wyszedł http://users.skynet.be/fa265643/images/Xj220ingame-4.jpg fierro klik imprezka 22B KLIK jag? klik a to co ;] klik mustang '05? KLIK KLIK explorer KLIK F50 GT KLIK wiećej TU i TU tak tylko wspomnę że do gry od kreski nową M5tkę zrobił wspomniany Leeps ;] chyba wszystkie jego modele już są przekonwertowane... ;] do tej pory dostępnych jest na pewno ponad 350 nowych samochodów EDIT.. a co bede żałował ;] Edytowane 4 Września 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 juz odszukalem kompakty z gra, ale dalej czekam na hdd do mojej maszynki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 oj Forest.. ze nie pokazales najlepszego auta Leps'a... nowej M5 :) http://www.theborggaming.planet-multiplaye...dracing_656.jpg http://www.theborggaming.planet-multiplaye...dracing_660.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...