sebasos Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Witam. Mam mały problem z nagrywarka, a mianowicie gdy mam projekt utworzony na okolo 650 Mega to nie ma sposobu aby to nagrac w programie Nero mam nowa wersje 6.0.0.15. Wyskakuja moze nie tyle bledy co ostrzezenia ze nie ma wystarczajacej ilosci wolne miejsca na cd. Program ClonyCd dziala bez problemu mam tylko problem z nagrywaniem pod Nero. Prosze o pomoc z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Witam. Mam mały problem z nagrywarka, a mianowicie gdy mam projekt utworzony na okolo 650 Mega to nie ma sposobu aby to nagrac w programie Nero mam nowa wersje 6.0.0.15. Wyskakuja moze nie tyle bledy co ostrzezenia ze nie ma wystarczajacej ilosci wolne miejsca na cd. Program ClonyCd dziala bez problemu mam tylko problem z nagrywaniem pod Nero. Prosze o pomoc z gory wielkie dziekisprobuj na starszej wersji bo te 6..... słyna z bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasos Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 dzieki juz zrobilem zainstalowalem jeszcze nowsza wersje i teraz chodzi dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...