MicJes Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mam pewien problem. -Po wpisaniu w START->Uruchom "dxdiag" pojawia mi sie w zakladce EKRAN ze nie mam DIRECT3D. I przez to nie diala mi pare gier. Mam zainstalowane DX9.0. - Mam tez bad sectory. Slyszalem o oprogramowaniu do ich likwidacji badz wylaczenia. Jakies propozycje co do tego (narazie znalazlem Active Smart, ale on nie chce mi sprawdzac dysku) Z gory dzieki za pomoc, MicJes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Co do pierwszego problemu - podałeś mało danych. Grafa nie pracuje przypadkiem w trybie PCI? Co do drugiego problemu - zajrzyj no do FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Grafa pracuje napewno w trybie AGP. DirectDraw dziala, ale Direcd3D i texturowanie dla AGP nie sa :/ Grafa u kumpla dziala normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRDoZo Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Tak Apropo Przeczytalem FaQ Tylko Mam Problem Ze Znalezieniem Tego Programu W v1.31 Ma Ja Ktos ?? Jak Tak To Bardzo Prosze Zeby Dal Znac Z Gory Dzieki :P Micjes Hehehe Co Ty Masz Za Fotke Eheehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Co do dysku to moj kumpel uzywa Norton Disk Editor - i manualnie wylacza bad sectory - dlugie zajecie - ale dysk dziala bez problemow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRDoZo Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Mozna I Tak Ale Po Co Tracic Miejsce Na Dysku Skoro Zle Sektorki :) Mozna Wylaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...