Skocz do zawartości
Bania

Barton 2500+ po 39tyg. odblokowany????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :!:

Byłem dziś w sklepie komputerowym o nazwie Mega System (dawniej Apollo/Sigma) i spytałem o Bartona 2500+ czy są jeszcze z odblokowanym mnożnikiem. Na to koleś odpowiedział mi:

"Są najnowsze odblokowane" LOL 8O . Ja mu na to:

"Czyli te z przed 39tyg produkcji??"

A on: "Nie, to są nowe ale poodblokowywane bo sprawdzałem".

Jutro się tam wybieram i zobacze serie. Jeśli będa po 39tyg. to chyba nie wezme ale znowu jeśli patrzył że są odblokowane :?

Co robić :?: Jak sprawdzić czy się nadają do kręcenia :?:

Cena to: 450zł OEM, 490zł BOX. Kupić ten OEM'owy do Zalmana 7000A Cu :?:

Pomóżcie mi :!:

Pozdrawiam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bania ale masz problem... jak tak jest jak mowi to niech ci to udowodni a jak nie bedzie mial na czym to niech ci zlozy pisemna deklaracje ze jesli mnozlik bedzie zablokowany to przyjmie zwrot towaru... oczywiscie kupuj oem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bania ale masz problem... jak tak jest jak mowi to niech ci to udowodni a jak nie bedzie mial na czym to niech ci zlozy pisemna deklaracje ze jesli mnozlik bedzie zablokowany to przyjmie zwrot towaru... oczywiscie kupuj oem

Dokladnie tak bym ez zrobil - kup OEM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za kilka godzin wadze tam test z 50 tygodnia

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52989

mysle ze po przeczytaniu tego topiku nikt sie nie bedzie łudził 

narazie wszystki procki amd od 39 tygodnia do dzis posiadaja zablokowany mnoznik

Potwierdzam. Dzisiaj testowałem 2 z 46 tygodnia i wczoraj 2 z 47 i poblokowane. Testowałem juz z 20 Bartonów albo i więcej po 39 tygodniu i wszystko było zblokowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Byłem dziś ponownie w tym sklepie i spytałem jescze raz czy są odblokowane. Koleś był już tak zdenerwowany ze poszedl na magazyn i przyniósł mi jakiegos Athlona i pokazał ścieżki. Mówił że jeżeli pomiędzy tymi ścieżkami będą jakieś "czarne kropki" to znaczy że są zablokowane. Czy to prawda :!: Czy kolejna bajka sprzedawców :?:

Prosze o rady Nie jestem tak biegły w tych sprawach wiec prosze o pomoc Dzięki. Pozdrawiam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 

Byłem dziś ponownie w tym sklepie i spytałem jescze raz czy są odblokowane. Koleś był już tak zdenerwowany ze poszedl na magazyn i przyniósł mi jakiegos Athlona i pokazał ścieżki. Mówił że jeżeli pomiędzy tymi ścieżkami będą jakieś "czarne kropki"  to znaczy że są zablokowane. Czy to prawda :!: Czy kolejna bajka sprzedawców :?: 

Prosze o rady  Nie jestem tak biegły w tych sprawach wiec prosze o pomoc  Dzięki. Pozdrawiam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...