Bania Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Witam :!: Byłem dziś w sklepie komputerowym o nazwie Mega System (dawniej Apollo/Sigma) i spytałem o Bartona 2500+ czy są jeszcze z odblokowanym mnożnikiem. Na to koleś odpowiedział mi: "Są najnowsze odblokowane" LOL 8O . Ja mu na to: "Czyli te z przed 39tyg produkcji??" A on: "Nie, to są nowe ale poodblokowywane bo sprawdzałem". Jutro się tam wybieram i zobacze serie. Jeśli będa po 39tyg. to chyba nie wezme ale znowu jeśli patrzył że są odblokowane :? Co robić :?: Jak sprawdzić czy się nadają do kręcenia :?: Cena to: 450zł OEM, 490zł BOX. Kupić ten OEM'owy do Zalmana 7000A Cu :?: Pomóżcie mi :!: Pozdrawiam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Sa blokowane do 42 czy 43 tyg. Pozniej znow byla partia odblokowanych. Calkiem mozliwe, ze koles nie klamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 sa odblokowane sam mam w domu jednego Bartona 2500+ i to z 40 tygodnia i ma MNOZNIK ODBLOKOWANY ( POWAZNIE BEZ SCIEM) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 bania ale masz problem... jak tak jest jak mowi to niech ci to udowodni a jak nie bedzie mial na czym to niech ci zlozy pisemna deklaracje ze jesli mnozlik bedzie zablokowany to przyjmie zwrot towaru... oczywiscie kupuj oem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 bania ale masz problem... jak tak jest jak mowi to niech ci to udowodni a jak nie bedzie mial na czym to niech ci zlozy pisemna deklaracje ze jesli mnozlik bedzie zablokowany to przyjmie zwrot towaru... oczywiscie kupuj oem Dokladnie tak bym ez zrobil - kup OEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Kupuj wersję oem bo te wiatraczki w box są do [gluteus maximus] 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 za kilka godzin wadze tam test z 50 tygodnia http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52989 mysle ze po przeczytaniu tego topiku nikt sie nie bedzie łudził narazie wszystki procki amd od 39 tygodnia do dzis posiadaja zablokowany mnoznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 za kilka godzin wadze tam test z 50 tygodnia http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52989 mysle ze po przeczytaniu tego topiku nikt sie nie bedzie łudził narazie wszystki procki amd od 39 tygodnia do dzis posiadaja zablokowany mnoznik Potwierdzam. Dzisiaj testowałem 2 z 46 tygodnia i wczoraj 2 z 47 i poblokowane. Testowałem juz z 20 Bartonów albo i więcej po 39 tygodniu i wszystko było zblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Witam Byłem dziś ponownie w tym sklepie i spytałem jescze raz czy są odblokowane. Koleś był już tak zdenerwowany ze poszedl na magazyn i przyniósł mi jakiegos Athlona i pokazał ścieżki. Mówił że jeżeli pomiędzy tymi ścieżkami będą jakieś "czarne kropki" to znaczy że są zablokowane. Czy to prawda :!: Czy kolejna bajka sprzedawców :?: Prosze o rady Nie jestem tak biegły w tych sprawach wiec prosze o pomoc Dzięki. Pozdrawiam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 TO NIECH GO WLOZY DO PIERWSZEJ LEPSZEJ PLYTY I NIECH PRZY TOBIE ODBLOKUJE Takie to trudne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Witam Byłem dziś ponownie w tym sklepie i spytałem jescze raz czy są odblokowane. Koleś był już tak zdenerwowany ze poszedl na magazyn i przyniósł mi jakiegos Athlona i pokazał ścieżki. Mówił że jeżeli pomiędzy tymi ścieżkami będą jakieś "czarne kropki" to znaczy że są zablokowane. Czy to prawda :!: Czy kolejna bajka sprzedawców :?: Prosze o rady Nie jestem tak biegły w tych sprawach wiec prosze o pomoc Dzięki. Pozdrawiam :!: bania ale masz problem... jak tak jest jak mowi to niech ci to udowodni a jak nie bedzie mial na czym to niech ci zlozy pisemna deklaracje ze jesli mnozlik bedzie zablokowany to przyjmie zwrot towaru... oczywiscie kupuj oem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...