v1ru5 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 na guru3d się pojawiły, z tego co tam pisze zwiększają jakość i wydajność. Instalował ktoś to cudo?! Ja ściągnołem i sie powoli przymierzam do testów rzeby mieć porównanie jakieś. N apiszcie czy sie wam coś zmniwniło po instalacji!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Z Forum 3Dguru juz zaczeli test i wypada to tak http://forums.guru3d.com/showthread.php?threadid=74727 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Te stery jakosciowe co zanizjaa jakos powoduja takie zanizenie jakosci ze wszystko wyglada jak na rivie tnt co prawda to na kompie jak nizej w codecreatures ze srednich 25fps w 1024 wzrosło do bodajże 40fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Te stery jakosciowe co zanizjaa jakos powoduja takie zanizenie jakosci ze wszystko wyglada jak na rivie tnt co prawda to na kompie jak nizej w codecreatures ze srednich 25fps w 1024 wzrosło do bodajże 40fps :) Ta wersja sterowników jest specjalnie do testów wiec dlatego ma zaniżone LOD ale sa tez inne np wersja Q i XQ - . Ja mam sterowniki sandstrom wersja 53.03q i sa super -POLECAM A nizej dla nie zorientowanych ( a widze ze na tym forum Sandstormy to czarna magia ) zamieszczam definicje wszytkich dostepnych wersji i Currently there are 3 versions of Starstorm drivers, they are: X = Good Performance/Good Quality : A Performance boost over original Nvidia drivers as well as a Good ammount of quality . These are the same as the "P" driver released in recent drivers XQ = Xtream Quality/Good performance : Major amount of Quality expecialy in textures as well as a good performance boost. These are the same as the Q driver released in recent drivers. B = Benchmarking: These drivers were made specificly for benchmarking purposes but can be use in games when LevelOfDetail is decreased to 0. Mam nadziej ze wszyscy rozumieja !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Te stery jakosciowe co zanizjaa jakos powoduja takie zanizenie jakosci ze wszystko wyglada jak na rivie tnt co prawda to na kompie jak nizej w codecreatures ze srednich 25fps w 1024 wzrosło do bodajże 40fps :) Ta wersja sterowników jest specjalnie do testów wiec dlatego ma zaniżone LOD ale sa tez inne np wersja Q i XQ - . Ja mam sterowniki sandstrom wersja 53.03q i sa super -POLECAM A nizej dla nie zorientowanych ( a widze ze na tym forum Sandstormy to czarna magia ) zamieszczam definicje wszytkich dostepnych wersji i Currently there are 3 versions of Starstorm drivers, they are: X = Good Performance/Good Quality : A Performance boost over original Nvidia drivers as well as a Good ammount of quality . These are the same as the "P" driver released in recent drivers XQ = Xtream Quality/Good performance : Major amount of Quality expecialy in textures as well as a good performance boost. These are the same as the Q driver released in recent drivers. B = Benchmarking: These drivers were made specificly for benchmarking purposes but can be use in games when LevelOfDetail is decreased to 0. Mam nadziej ze wszyscy rozumieja !!!!!!!!!!!! Nie bój żaby wiem i inni myśle tez ile ich jest odrazu na guru3d jak sie ukazały jak wół to było napisane, ja osobiście wole omegi 45.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zainstalowalem te Star B i na mojej maszynce nic szczegolnego w Marku. Pozostaje przy starych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja zainstalowałem XQ i troche wiecej w 3d marku ale o ile lepsza grafa. Stery spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...