J@cako Posted January 5, 2004 Report post Posted January 5, 2004 AS ROCK to chyba rzadko spotykane płyty , jaką mają jakość i wydajność ? Szczególnioe chodzi o model ASROCK P4VT8 AGP x 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
krycho Posted January 5, 2004 Report post Posted January 5, 2004 Jest to płyta moze ciut lepsza od plyt ECS, czyli jakosc jest nieduza. Z tego co wiem, jedynym plusem jest to, ze kiedy trafi do serwisu dosyc chetnie i szybko wymieniaja ja na nowy egzemplarz! Na Twoim miejscu bym nie kupowal. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
2002JSQ Posted January 6, 2004 Report post Posted January 6, 2004 Cena powinna swiadczyc o jakosci... Asrocka kupuja ci, ktorzy nie zadaja zbyt wielu pytan (w kwestii komputerowej). Krycho, MSI tez chetnie i w miare szybko wymieniaja na nowe - przynajmniej dla mnie wymienili. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
krycho Posted January 6, 2004 Report post Posted January 6, 2004 No w sumie masz racje, pare tygodni temu skladalem komus kompa na plycie MSI,ktora nie dzialala, po kilku dniach dostalem nowa!To fakt! ASROCK to idealna płyta do komputera LOWEND za 999 zł :) z hipermarketu! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...