cyganos king Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 hm dziwne u mnie gra chodziła bez problemowo na kręconym pentium i teraz na kręconym a64 (of course illegal version) spróbuj sciagnac patcha moze cos poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam,gdze mogę znależć spolszczenie do Knights OF The Old Republic?Bo szukam,szukam i nie mogę znależc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Tylke że polska wersja jest 1.3 już więc nie ma wyższych patchy.:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Ale gdzie jest to spolszczenie ,dajcie linka czy cos;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Spolszczenie lezy pewnie gdzies na polkach sklepowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Po zainstalowaniu SP 2 do windy podczas gry nie wyskakuje już blue screen tylko wyskakuje że program wykonał nieprawidłową operację i zostaje zamknięty.Co jest kurczę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Spolszczenie lezy pewnie gdzies na polkach sklepowych :) :D NIe wątpie,przeszedłem już KOTOR-a z 5-ć razy i mam ochotę zagrać teraz po polksiemu :D a wiem że spolszczenie jest gdześ w necie,tylko nie wiem gdzie :( Wy też skorzystacie,więc moze razem poszukamy? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 niech to slzag;/ mam jakeis dizwne akjce z kOTOR-em ,nie raz jak wchodze do innego pomieszczenia,robie save-a czy loada,to mi wywala błąd,OCB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a jestes pewien ze spolszczenie istnieje jako osobny plik a nie jako wersja gry? bo ja zacholere niesłyszałem o spolszczeniu, a zawżywszy ze go znalezc niemozesz moze to potwierdzac moja teorie. Np. spolszczenie do gry Sacred jak wyszlo to niebylo zadnej tajemnicy wszyscy o tym trabili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Gosu skrobnij do mnie na gg po 15.00 - 4006430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Watpie zeby istnial patch spolszczajacy KotOR`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 istnieje , bo sam taki posiadam :wink: chetnie bym wrzucil ale moj ftp jest full :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Moze zwolnisz troszke miejsca ze zbednego sprzetu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 http://www.icpnet.pl/~misio/kotor.rar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Senks. Przyjde do domciu i sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Dzięki za spolszczenie już zainstalowałem fajne jest:) Ale nadal mam problem polegający na tym że kiedy przechodze z lokacji do lokacji to bardzooooooooo często wywala mi błąd i muszę od nowa włączać KOTOR-a szlag mnie trafia!!Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 :D dziekuje bardzo za patch. mnie tez sie przyda, jak wiele moze zdzialac odrobina sceptycyzmu :D. ranger niech traba twojego slonia zawsze tapla sie w mleku... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 a jeszcze jedno pytanko, wie kos moze gdzie znajde darmowy polski poradnik do kotora? albo przynajmniej ktos wie co zrobic z dziewczynka sasha, ktora wprasza sie na statek w dantooin, znaczy wiem ze koles na londowisku jej szuka ale on chce jakiegos dowodu, ze to dziewczynka ktorej szuka. co znia zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 takiego poradniga do wszystkich subqestow bo bylby za dlugi. z ta sasha musisz pogadac az bedziecie sie mogli dogadac (za kazdym razem kiedy sie czegos dowiesz powinien byc zapis w dienniku :P i rozmowa zaczyna sie od nowa :evil: ) pozniej lecisz na Dantooin i z jakims Twilekiem musisz pogadac. THX za spolszczenie niedlugo je sprzwdze :P . Ja gralem na GeForce4MX i nie mialem problemow tylko na XP jak wychodzilem z kryjowki to mi wywalal blad :evil: w tydzien granie codziennie po 3 godz mialem juz za soba lewiathana (state Malaka) ibylem w akademi sithow ale musialem zakonczyc gre braklo mi 1 punktu do fulla jasnej strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 u mnie gierka co jakiś czas sie wysypywała, nie pomogły na to patch'e :? ale mimo tego wczoraj ją ukończyłem, oczywiście jasna strona mocy. fabuła mocno pokręcona, lekko shizowa :wink: no i otwarte zakończenie czekające na KOTOR'a 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 No dokładnie to co u mnie,co chwila się wysypuje ale i tak gram :).Fajowa giera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 A jak dac do tego spolszczenia polskie znaki bo bez nich jest tylko chaos i inc nie idzie zrozumiec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 A mnie jakieś kropki sie sypią na teksturach w tej grze, strasznie denerwujące. Szczególnie w kantach, tam gdzie łączą się tekstury. Miałem to samo na 9500pro i teraz też tak mam. Też tak macie? Sterowniki mam najnowsze, beta 8.07 o ile dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 mam pytanie- czy ktos z was zrobil qest z procesem/slectwem sunrego na manan- ja sie wlasnie za to wziolem no i po wyjsciu z hotelu jakis koles powiedzial zebym pogadal z sithami w ich ambasadzie tylko ze ja bylem na manan zaraz po dantooin i zdazylem juz rozwali baze sithow, a wrucilem na manan z jolym juz po ucieczce ze statku malaka (zostalo mi tatooin nieznana planeta i star forgr), i tu moje pytanie cz mam mozliwoasc rozwiazania tego qestu mimo ze w ambasadzie sithow nikogo niema- nie prosze o rozwiazanie/spoiler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mozez ja tam z nikim w bazie sithow nie gadalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ok zawalilem juz 2 raz podchodze do tego qestu i znow niepotrafie dowiedziec co sie stalo, dlaczego i czy sunry zabil ta pania sith... znaczy wybronilem go bo przerobilem swiadkow z hotelu ale ten koles co mi dal cynk ze sprawa niejest taka prosta meczy mnie, czy da sie tam cos zrobic, rozsuplac ta zagadke ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Tu są wszystkie lokacje i quest opisane. http://www.gamebanshee.com/starwarskotor/w...walkthrough.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 hi ^^ sorry jak już to bylo w tym topicu ale ciekawy jesztem:D Kiedy wyjdzie "kotor2"??iI wie ktos co on nowego w grafice będzie mial??znaczy sie^^ czy bedzie chodzil tak samo dobrze jak kotorI czy gorzej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ranger da sie cos zrobic zeby byly normalne literki polskie albo zaby chociaz nie bylo "ł" tylko "l" itd. ?? bo zajarany ze kotor`a przejde po polsku sie tylko denerwuje ze to tak wyglada :( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...