lewy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Kotor'a przeszedłem z 2 miesiące temu, ale to był pierwszy rpeg który mnie naprawde wciągnął od zcasu BG2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Recenzja na Xbox-a. No ale najważniejsze jest chyba to: Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords won't disappoint fans of the original. :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zmienilem kompa, jestem juz na Dantooine i mam problem :cry: Chodzi o to ze co chwila sie zawiesza i nie moge normalnie grac :cry: mam Athlona 64 3000+ i Radeona 9600 256ram do karty mam zainstalowane Catalisy 4.7 pod Win98 jesli mam wgrac ten jakis plik to skad mam go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> moze dalibyscie mi go na GG prosze pomuzcie :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 1)Co przy takim kompie,robi win98 2)Sprawdź patche 3)przeinstaluj gierke 4)wgraj omegi dla win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 1)mam juz win98se(4.7) i winXP profesional (4.9) i tak sie zawiesza 2)patche i tak mi nie pomoga :twisted: 3) gdzie ja znajde te Omegi dla win XP i 98???? podaj adres 4) przeinstallowywalem ze 3 razy i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 www.omegadrivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Dzieki za adres wlasnie je sciagam i zaraz je sprawdze na XP (4.12 beta). UpDate: Dziala i sie nie wiesza:D Dzieki wielkie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Kurde... Ma ktoś może Win98se,256 ramu,i reszta kompa takiego jaK ja??^^ opłaca sie w to grać? no reszta sprzetu je dobra ale mAm narazie tylko 256 ramu... i chyba bedzie co chwile doczytywac.. wie ktoś moze Czy oplaca sie? bo na Xp to chyba wogÓle nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ludzie pomocy nie wiem jakim cudem ale utknołem na tatoine mam pójśc do miasta ludzi pustyni zblizam sie do bramy przebrany w ich kostium z ich bronią chce wejśc i 5 m. przed wrotami 4 dzialka do mnie strzelaja i po 1 strzale pisze mi że moja cała drużyna zgineła zawsze tak jest podchodze i pare metrów przed wrotami gine troche to dziwne bo nawet dzialka mnie nie trafily a tu mi wysakuje informacja że cała moja drużyna zgineła. Co mam zrobic próbowałem wszystkiego (Dosłownie) Może jakiś patch? Z góry dzikęki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Czy wszyscy Twoi ludzie mają te kostiumy? Muszą mieć wszyscy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Yo mam problem gdy gram w kotora to pojawia się bardzo dziwny problem a mianowicie kiedy gram wszystko chodzi pięknie kiedy zrobie quick save'a wszystko zaczyna się niemiłosiernie zacinać i krzaczyc dopiero kiedy zrobie quick load to wszystko śmiga normalnie gierka się krzaczy tez gdy wejde np: do menu ekwipunku itp. dopiero wgranie save pomaga. Jezeli ktos wie jak się z tym uporac to prosze o pomoc. THX P.S. Gierka jest w wersji 1.03 i jest PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na twarzach każdego Twi`leka skaczą mi teksturki. Każda inna twarz i cała reszta jest OK tylko te ich twarze. Obecnie Omegi 2.5.9.7a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Z info na stronie wydawcy (lem) czesc druga ma zostac wydana 11 lutego :) to dobra wiadomosc , troche gorsza ze z przyczyn niezaleznych od lem nie bedzie polskiej wersji jezykowej ... szkoda ale da sie przebolec (choc nie wiem jak 1 wygladala w pl wersji) Teraz pozostaje czekac spokojniutko na wydanie :) (moze juz bede po sesji to sie poszpila troche:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie moze byc 11 lutego <_< Aqrat wychodzi rowniez WoW ktorego mam zamiar zakupic i nie bede mial na KotOR-a 2 kasy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie moze byc 11 lutego <_< Aqrat wychodzi rowniez WoW ktorego mam zamiar zakupic i nie bede mial na KotOR-a 2 kasy :? 1237626[/snapback] no to bedziesz mial zgrzyt.... http://www.lem.com.pl/db.php?produkt=531 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Yo mam problem gdy gram w kotora to pojawia się bardzo dziwny problem a mianowicie kiedy gram wszystko chodzi pięknie kiedy zrobie quick save'a wszystko zaczyna się niemiłosiernie zacinać i krzaczyc dopiero kiedy zrobie quick load to wszystko śmiga normalnie gierka się krzaczy tez gdy wejde np: do menu ekwipunku itp. dopiero wgranie save pomaga. Jezeli ktos wie jak się z tym uporac to prosze o pomoc. THX P.S. Gierka jest w wersji 1.03 i jest PL 1214913[/snapback] Mam dokładnie ten sam problem, zna ktoś wygodne rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 nieeee no jak nie bedzie polskiej wersji to nawet sie za nia nie biore w jedynke grałem w pl i wiem ze jak chce sie wszystko zrozumiec to trzeba by było mieć angielski na dość zaawansowanym poziomie a u mnie jest różnie pozatym jak rozbudowany cRPG to tylko po polsku a szkoda bo czekałęm na dwójke niecierpliwie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 No ja też bardzo żałuję że nie bedzie dwójki po polsku,jedynka była świetnie spolszczona.Nie mam problemów z angielskim ale wolałbym gierę po polsku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Wole po angielsku niz zeby bylo spolszczenie spartaczone :lol: jedynke przeszedlem cala po angielsku a o patchu spolszczajacym nawet nie pomyslalem (choc mam go na dysku) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Yo mam problem gdy gram w kotora to pojawia się bardzo dziwny problem a mianowicie kiedy gram wszystko chodzi pięknie kiedy zrobie quick save'a wszystko zaczyna się niemiłosiernie zacinać i krzaczyc dopiero kiedy zrobie quick load to wszystko śmiga normalnie gierka się krzaczy tez gdy wejde np: do menu ekwipunku itp. dopiero wgranie save pomaga. Jezeli ktos wie jak się z tym uporac to prosze o pomoc. THX P.S. Gierka jest w wersji 1.03 i jest PL 1254375[/snapback] no właśnie u mnie to samo, próbowałem z catalystami 4.2 i z kilkoma innymi sterami lae awsze to samo, jest na to jakiś sposób?? tez mam gierke w wersji PL 1.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Na roznych konfiguracjach ta gra dziala roznie. na przyklad u mnie sie zawiesza a u innych wywala ja do windy. Nie ma jeszcze dobrego rozwiazania tych problemow Edytowane 13 Marca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_p Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Wyszła nowa łatka poprawiająca błedy z wyświetlaniem obrazu na kartach ATI. Wiecej Info i Download 744449[/snapback] Cześc mam pytanko czy ten patch usunie mi taka niesprawnosc, że: grajac na Dantooine zaczynam misje do Gaju czy cus. I gra mi tak żabkuje, że wymiękam?? A kompa mam solidnego raczej :lol: Ale dół zaciaglem to a to do wersji english a ja mam PLa. I [gluteus maximus] nie wiem co jest z ta gra :mur: Edytowane 14 Marca 2005 przez konrad_p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_p Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 czy są jakieś psosoby aby cofnąć wcześniej przyznane punkty i władować w coś innego... nawet jakieś kody, czy trainer :/ Walkę mieczami doprowadziłem do 3 poziomu, a tu się oklazuje że lightsaber to nie miecz i te 3 punkty mogę sobie wsadzić :( 907679[/snapback] No pewnie poszukaj na www.lucasfiles.com edytora postaci do KoTOR'ów. Działa cuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Cześc mam pytanko czy ten patch usunie mi taka niesprawnosc, że: grajac na Dantooine zaczynam misje do Gaju czy cus. I gra mi tak żabkuje, że wymiękam?? A kompa mam solidnego raczej :lol: 1327406[/snapback] Wyskocz na chwilę do pulpitu i wróć do gry. Chodzi płynnie dopóki nie wejdziesz do inv itp. Ale zawsze potem myk do pulpitu i działa :) Pomaga też wyłączenie czegoś w pliku ini - zajrzyj na forum Obsidian - tam piszą :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_p Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Wyskocz na chwilę do pulpitu i wróć do gry. Chodzi płynnie dopóki nie wejdziesz do inv itp. Ale zawsze potem myk do pulpitu i działa :) Pomaga też wyłączenie czegoś w pliku ini - zajrzyj na forum Obsidian - tam piszą :rolleyes: 1327428[/snapback] Serio z tym wyjsciem do pulpitu pomaga, jak tak to zaraz lookne. Bo tez chyba uwazasz ze z takim kompem to powinienem grac normalnie.:D Niby co pomaga ale itak cos slabo chodzi. A szukam Obsidain ale maja juz KoTOR 2. A ja chcedo 1 Edytowane 14 Marca 2005 przez konrad_p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 aaa o jedynce prawisz :) To pomaga na 100% wrzucenie do katalogu z grą pliku atioglxx.dll z catalystów podajże 4.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xtreme_ Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja mam taki problem: czasami jak chodzę po lokacjach to tracę kontrolę nad postacią(po wybraniu jakiegoś kierunku mój wojownik idzie do przodu, na boki, czasem wychodzi z lokacji, kamera przy tym też wariuje). Proszę pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 spróbuj zmienić sposób sterowania - są bodajże dwa w opcjach - u mnie kamera kręci się gdy przesunę mysz bardzo w dół :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_p Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 aaa o jedynce prawisz :) To pomaga na 100% wrzucenie do katalogu z grą pliku atioglxx.dll z catalystów podajże 4.2 1328336[/snapback] A skąd ja ten plik wezme :unsure: U siebie mam DNA drivers 3.7.05 bo mam karte krecona. Jak bysm mogl zalatwic ten plik to daj znac na GG to ci maila pdam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_p Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 spróbuj zmienić sposób sterowania - są bodajże dwa w opcjach - u mnie kamera kręci się gdy przesunę mysz bardzo w dół :P 1328914[/snapback] Ja jeszcze do tego pliczku, no nie znalazlem go w Catalystch 4.2. A najgorsze jest to ze ustawilem gre n High w 1024/768 i póki jestem w zamknietych lokacjach jest bardzo plynnie a kiedy wyrusze np. do Gaju to mi żabkuje. Nie wiem co jest tej grze :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...