_Xtreme_ Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) spróbuj zmienić sposób sterowania - są bodajże dwa w opcjach - u mnie kamera kręci się gdy przesunę mysz bardzo w dół Ale tu chodzi o to że postać mi wariuje kompletnie(używałem każdego systemu sterowania) Edytowane 15 Marca 2005 przez _Xtreme_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Ja jeszcze do tego pliczku, no nie znalazlem go w Catalystch 4.2. A najgorsze jest to ze ustawilem gre n High w 1024/768 i póki jestem w zamknietych lokacjach jest bardzo plynnie a kiedy wyrusze np. do Gaju to mi żabkuje. Nie wiem co jest tej grze :mur: :mur: :mur: 1329433[/snapback] nic nie jest, autorzy spierd*** i mają to gdzieś :/ .... Atioglxx.dll jest w Windows/System32 atioglxx Edytowane 15 Marca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xtreme_ Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Ludzie błagam o pomoc!!! Ma ktoś z was jakąś strategię na pokonanie kapitana Saula i jego pomocników na mostku Lewiatana? Proszę was pomóżcie!!! Edytowane 20 Marca 2005 przez _Xtreme_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 no, przeszedłem kotora po dokładnie 29h :lol: gra mnie wciagnęła tak, że zapomniałem o rzeczywistości :lol: i tak se mysle ze chłopaki z Bioware mogli zrobic troche trudniejszy finał :lol: pzdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cthulhu-PL Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Mam sterowniki DNA i karte podkrecona (radeon 9550 3D mark '03 3000+) co dokladnie mam zrobic zeby mi nie skakalo na drugiej planecie(jedi academy) nie jest to kwestia za slabej karty/kompa/dysku/pamieci bo na kompie wspollokatora (3d mark '03 2000) smiga jak zloto. Edytowane 24 Marca 2005 przez Cthulhu-PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Mam sterowniki DNA i karte podkrecona (radeon 9550 3D mark '03 3000+) co dokladnie mam zrobic zeby mi nie skakalo na drugiej planecie(jedi academy) nie jest to kwestia za slabej karty/kompa/dysku/pamieci bo na kompie wspollokatora (3d mark '03 2000) smiga jak zloto. 1346792[/snapback] Pogrywam sobie ostatnio w KOTOR i w koncu spotkałem ten sam błąd :? :? po przejsciu do mapy Dantooine (agademia) gra zaczela niemilosiernie chrupac , obszukalem neta i znalazlem rozwiązanie :D :lol: :-P ssamy catalysty 4.2 rozpakowujemy do jakiegos folderu , znajdujemy plik atioglxx.dl_ kopiujemy go np. na C: odpalamy komende cmd (Start\Uruchom\cmd) wklepujemy komende expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll powinno wyskoczyc ze atioglxx.dl_: rozszerzono bajtów 2795289 do 6070272, przyrost o 117%. Kopiujemy plik atioglxx.dll do katalogu gdzie zainstalowalismy Knights of the old .. i smiga :D 0 przyciecia (jade na najnowszych detonatorach) :razz: smiga tez na KOTOR 2 POzdrawiam Edytowane 19 Maja 2005 przez Spedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam. Wlasnie mysle nad kupnem tej gry. Slyszalem bardzo duzo dobrych opinii na jej temat, tylko nie wiem czy gra jest warta swojej ceny. Nie jestem jakims konkretnym "rpg-owcem", ale lubie od czasu do czasu pograc sobie w jakas gre fabularna. Bardzo lubie gry typu Morrownind czy Gothic i nie wiem czy ta gra wpasuje sie w moje gusta. Bardzo prosze o rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jesli lubisz Moro i klimaty SW to gra zdecydowanie ci się spodoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dostalem zadanie od hulasa dla tej gildii ga-costam zeby zabic jakiegos zmiennoksztaltnego o imieniu rulan na kashyyk. lece znajduje go walcze ale pod sam koniec walki mi ucieka. wracam do hulasa a on mowi zebym wracal znalazl go i zabil. gdzie on jest? pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dostalem zadanie od hulasa dla tej gildii ga-costam zeby zabic jakiegos zmiennoksztaltnego o imieniu rulan na kashyyk. lece znajduje go walcze ale pod sam koniec walki mi ucieka. wracam do hulasa a on mowi zebym wracal znalazl go i zabil. gdzie on jest? pomocy! 1556968[/snapback] zmiennoksztaltny zmienil sie w malpe i biega z kolegami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zamienił się w tego małego stwora znajdz stadko stworów i zabijaj aż trafisz na tego gościa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dla miłośników SW ta gra to bajerek każdemu się spodoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 szukam solucji głónie to chodzi mi o to czy na planecie Tatooine Ludzie Piasku są do czegoś potrzebni czy można ich sobie pozabijać i dostać kilka punktów XP :P druga wersja to taka, że po rozmowie z tym co historyjki opowida coś się dostanie i lepiej na tym wyjdzie niż jak się ich pozabija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak powykonujesz ich questy to chyba lepiej na tym wyjdziesz. chociaz na koniec i tak bedziesz m,usial sie z nimi tluc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Solucje do najpopularniejszych RPG www.gamebanshee.com. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Ulv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Czy jest sens odpalania tej gry na moim kompie , chodźby w 800*600 i sensownych detalach , bo wlaśnie zamierzam kupić i niewiem czy warto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Pograsz bez klopotu. Ja na podobnym sprzecie tylko z ti4200 smigalem w 1024x768 w max detalach i tylko czasami przychaczylo co nie mialo wogole wplywu na rozgrywke. Tym bardziej, ze przymierzasz sie do r9800Pro patrzac na opis. A gierka warta kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Istnieje mozliwosc ustawienie refresh rate na 100Hz? Mecza mnie te 85Hz :/ Domyslam sie tez ze niestety nie da sie jakos usunac ograniczenia max lvl, czy moze sie myle...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Krótko: ma ktoś na Steamie zbędny egzemplarz i chciałby się go pozbyć? Pyknąłbym sobie, ale 10 euro to płacić nie będę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) // pomylka ;P Edytowane 17 Lutego 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Mu chodzi raczej o pierwszego KotOR-a: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1093 Najtaniej znalazłem na Alledrogo, za 34 zeta (firma) a potem tylko 31 zeta (osoba prywatna - steam gift) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Sory Panowie, ale nie wiem czemu napisałem w tym temacie skoro chodzi mi o Sith Lords :/ W ogóle to mam oryginał na półce, ale chce zainstalować na lapku bez napędu + na Windowsie 8, a z tym podobno nie ma problemów tylko wersja Steam. Edytowane 17 Lutego 2013 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...