bart Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Czy ktos ma/posiada screeny (lub nawet swoja) obudowy NIE-prefabrycznie zmodyfikowanej do WC? Chodzi mi generalnie o zastosowanie chlodnicy/nagrzewnicy wewnatrz obudowy (w szczegolnosci midi i big towery chieftec a) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Czy ktos ma/posiada screeny (lub nawet swoja) obudowy NIE-prefabrycznie zmodyfikowanej do WC? Chodzi mi generalnie o zastosowanie chlodnicy/nagrzewnicy wewnatrz obudowy (w szczegolnosci midi i big towery chieftec a) ?? Tutaj jest siakis screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak wroce do domu to moge zrobic fote i podesle ci na maila :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 przeciez np na www.overclocking.com.pl masz 2 chlodnice male do wlozenia do srodka kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 liechmaster super ja ci moge dac linki doprzynajmniej 10 innych chlodnic do srodka kompa ale myslales o tym jak to wsadzic do miditower bez zbytniego rozpieprzania? itd? wymiary to jedno, instalowanie + dobre CM to drugi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Nagrzewnice od siakiegos opla (26x16x4.5) wsadzilem do obudowy kosztem 1 kieszeni 5.25 i wszystkich 3.5 (byly ich trzy). Przelozylem stacje dyskietek miedzy zasilacz a kieszen do HDD. Z przodu wycialem dziure pod wentyl z grillem. Na zaslepce zalozylem wlacznik pompy i wiatrakow (7V/12V). Pojemnik takze zmiescil sie wbudzie wiec nie ma problemu. Jak bym mial aparat to bym kilka fotek zrobil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 hehe daleko nie musialem szukac :D:D:D http://www.overclocking.com.pl/water.html masz tu sa fotki ktore powinny cie zadowolic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 w chiefetcu chlodnice to sobie zobaczysz jak wrzuce zdjecia mojej budy na moded kompz, moge tylko powiedziec ze bedzie z chromowanej blachy i z 4 wentylami 8cm, jesli jestes chetny - priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...