Crevw Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 oglądałem sobie filmy, co prawda zała noc, film sie skończył po jakis 10 minutach zapodaje nastepna płyte a tu zonk, nie odczytuje .... :? pod dosem tesz nie dziala - chciałem przeinstalować xp. czyzby servis???? miał ktos tak? naped to 52/32/52 ma 4 miechy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Oglądasz filmy z płyt :?: Przecież to jest mordęga dla napędu choćby niewiedomo jaki był :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 i dla uszu tez mordega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 moze poiprostu plyta walnieta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 po to jest żeby chodził ;) co do tych uszy to faktycznie, smigło nieziemskie :/ sprawa sie wyjasnila wystarczyło dobrze przeczyscic naped i chula dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Co w tym niezwykłego że cdrom sie zwalił. I po co nas o tym informujesz co mam coś wyczarować i czar mailem wysłać żeby sie naprawił. Oddaj do na sevis i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Oglądasz filmy z płyt :?: Przecież to jest mordęga dla napędu choćby niewiedomo jaki był :twisted: i dla uszu tez mordegaWystarczy używać nero Drive Speed i po problemie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Co w tym niezwykłego że cdrom sie zwalił. I po co nas o tym informujesz co mam coś wyczarować i czar mailem wysłać żeby sie naprawił. Oddaj do na sevis i tyle. łał, duzo wnosłeś do tematu.... lepiej juz nie czaruj.... :lol: dziekuje za takie odpowiedzia drive speed niewiele daje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Drive speed działa fenomenalnie ;) Wybierasz np. "12X" i masz absolutną ciszę i spokój. Działa u mnie na LiteOn'ie 52/32/52. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...