adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Widział ktoś geforca fx5900 64bit?- MSI FX5900SP-VTD256 256MB VIVO/ DVI/ TV (64bit) Nie spodziewałbym się,że taka firma jak MSI wypuści taką porażke i jeszcze każe sobie zapłacić za to 1700 zetów. Dobre-kupujesz za kupe kasy topowa karte a dostajesz średniotopową magistralę pamięci. Ciekawe jakie wyniki osiąga w benchmarkach ten wynalazek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 gdzie to widziałeś, jakoś nie chce mi sie wierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Moze 5200 ale nie 5900. 256 mb i 64 bit? AHA 64 bit to nie jest "sredniotopowa" magistrala pamieci to robienie kupujacego w konia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 O_o WOW! O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 mogli chociarz dac 128-bit ale i tak to niemozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 napisałem delikatnie "średniotopowa" a jak nie wierzycie to zobaczcie sobie na stronie actiona www.action.pl w dziale produkty-karty graficzne. To sie przekonacie... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Cos tam opis jest zwalony bo raz pisze 256 mb a nizej 128 mb. Wiec pewnie jest 256 mb i 128 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Byłem na stronie MSI ale nic tam nie ma na temat 64bit.-http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=504 Muszę sie dowiedzieć w Actionie, ciekawe co mi powiedzą? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...