m@tys Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Witam! Orientujecie się gdzie kupić folie elektroluminescencyjną?? Najlepiej niebieską ale może być też biała bądź czerwona. Wiem że jest w conrad.pl za 26 zł, ale tam trza zrobić zamówienie za conajmniej 40 zł + 10 za przesyłkę, to juz troszkę drogawo..... A potrzebuję taki kawałek 35x100 mm Dzięki za oddzew! P.S. ciągle szukam schematu invertera do takiej folii, ma ktoś coś takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@tys Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 i stalo sie, Mam podświetlanie na folii EL z firmy http://www.elemar.pl/ Łącznie zapłaciłem 30 zł (folia + inverter) Polecam Także jak widać można załatwić nawet tanim kosztem ładne podświetlenie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 fajny pad :lol: :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 jak zrobic/gdzie kupic taki wyswietlacz co jest grane :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...