diabel86 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A wiec mam taki problem a dokladniej prosze o porade :) Mam bezprzewodowa klawiature Logitecha i kazdy kto ja ma wie jak jest ciasno w srodku :) Gdzie diody podlaczyc juz wiem ale nie wiem jak i gdzie zrodlo zasilania. Chce podlaczyc 4 diody najjasniejsze (Super Jasne ?) Czerwone (2) i Niebieskie (2) . Jaka bateria by tutaj byla najlepsza (wielkosc paluszka z wysokosc max). Pewien znajomy podsunal mi pomysl baterii z komorki starej... Co o tym myslicie i co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alphard XE Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Jak mówisz że wiesz gdzie jest źródło zasilania to po co ci jeszcze tam bateria?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Właśnie napisał, że nie wie gdzie jest źródło zasilania ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 no bezprzewodowa klawiatura jest na pewno zasilana z bateryjek (paluszki wlasnie?) wiec chyba nietrudno je zlokalizowac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 rozbierasz klawiature i latasz z miernikiem :) aż znajdzieś gdzie masz jakieś volty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...