Quill Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Mam Gainward Geforce 4 Pro/600 TV 64 DDR i chcialbym go podkrecic, ale potrzebuje kilku wskazuwek... 1. Na ile? Podajcie jaki limit macie na swoich GF4 2. Jakim progsem... 3. Czy warto? 4. Czy w GF4 warto zakladac radiatorki i wentylatorki na pamiec i na radiator? (w moim nie ma wentylatora na procek w karcie, tylko radiator) PS. Sorry za powtarzanie topicka, ale zalezy mi na dokladnych odpowiedziach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 1. Ja na swoim mam tak jak w configu czyli 305@450 2. Program standardowy dołączany do kart Leadtek Winfast 3. U mnie wynik w 3DMark 2001 podskoczył o 400 punktów więc sam oceń ale moim zdaniem warto. 4. Ja mam na procku radiator z wiatraczkiem, ale na pamięci rozważam mozliwość założenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Oplaca sie na pamiatkach miec radiatorki a na rdzeniu radiator z wentylem poniewaz sam radiator nie wystarcza do podkrecania. Ponoc lepiej krecic pamieciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 1. Ja na swoim mam tak jak w configu czyli 305@450 305 ??? ja mam tez gf4 mx 440 leadteka i mam 405 (chyba sie pomylies) btw to ja puscilem z 270 na 300 i 405 na 500 (ale da sie wiecej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie przepraszaj za ponawianie topica, tylko przeproś za te błędy ortograficzne które aż kłują w oczy... ał... Ty się ucz a nie kręć GF-y! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja na moim msi g4mx440 mam 290/460mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja na moim starym ( chlip! ) Prolinku GF4 MX440 ULTRA osiągałem 275@325 i 400@550 - pamiątki 4ns Samsung !!! To były czasy !!! :lol: Aha Zaznaczam, że to była ULTRA II a nie ULTRA I !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie przepraszaj za ponawianie topica, tylko przeproś za te błędy ortograficzne które aż kłują w oczy... ał... Ty się ucz a nie kręć GF-y! Wez facet nie cwaniacz, bo niektorzy maja taka chorobe, ale co ja ci bede tlumaczyl (akurat o mnie tu nie chodzi :wink: , ale warto wspomniec! Wiec jak nie wiesz to nie gadaj... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A wracajac do tematu... wie ktos jak zalozyc na pamiec te radiatorki? Bo na klej to troche glupio :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A wracajac do tematu... wie ktos jak zalozyc na pamiec te radiatorki? Bo na klej to troche glupio :? Czemu glupio ? Jest jakis inny sposob umieszczenia radiatorow na pamieciach, ktore do tego nie byly przystosowane (zaczepy, itp) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 hmm a chociaz powiedzcie na jaki klej :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie przepraszaj za ponawianie topica, tylko przeproś za te błędy ortograficzne które aż kłują w oczy... ał... Ty się ucz a nie kręć GF-y! Wez facet nie cwaniacz, bo niektorzy maja taka chorobe, ale co ja ci bede tlumaczyl (akurat o mnie tu nie chodzi :wink: , ale warto wspomniec! Wiec jak nie wiesz to nie gadaj... :evil: Ale jak się okazuje to trafiam w 100%. Chory nie jesteś, sam przyznajesz, a że jest taka choroba (nazywa się dysortografia...) to ja już doskonale wiem. A więc podtrzymuje to co wcześniej napisałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 no dobra a co maja bledy ortograficzne do krecenia karty? Przeciez ortografia mi do tego nie jest potrzebna, a bledy robie gdy szybko pisze (bardzo szybko) co zazwyczaj robie... Nie mam czasu na <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...