sebasw Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 czy ktos sie orientuje jak dlugo partition magic 8.1 bedzie mi konwertowal partycje 80 GB (60 GB zajete danymi) z fat 32 na ntfs ? ile to bedzie godzin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 wlacz stoper przy konwertowaniu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ejj :) chce wiedziec czy zajmie to chwile , czy cala noc, bo nie wiem jak dlugo mam sobie zapewnic komputer zastepczy, czyli jak dlugo bede mial zablokowany sprzet. wie ktos zatem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nie wiem jak partition magicem ale poleceniem convert powinien to zrobić w kilkanascie/kilkadziesiąt minut. Na pewno nie bedzie to cała noc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja ostatnio konwertowalem i trwalo niecale 10 minut bezproblemowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 czy ktos sie orientuje jak dlugo partition magic 8.1 bedzie mi konwertowal partycje 80 GB (60 GB zajete danymi) z fat 32 na ntfs ? ile to bedzie godzin ? nie konwertuj tego PQM - zrób to najzwyklejszym convertem, powinno się wykonać w 30 min - do 1h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 zwykly convert zrobil co chcialem w 26 minut :) dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...