boro Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Mam mały problem, a mianowicie z niewiadomych mi powodów prestał mi grac głośnik centralny i Sobwofeer . Niewiem czym jest to spowodowane :? Sprzęt grający mam taki co w podpisie. Może jest jakiś plugin który to poprawia ? proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 No dzięki chłopaki za pomoc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Niestety nie umiem ci pomuc, sprubuj go przeinstalować. Ale mam pytanko ma ktoś spolszczenie do Winampa 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 odinstaluj... sciagnij najnowsza wersje z www.winamp.com ( jak pewnie wiesz :D ) i zainstaluj :) moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Niestety nie umiem ci pomuc, sprubuj go przeinstalować. Ale mam pytanko ma ktoś spolszczenie do Winampa 5 Ja mam można je zassać stąd :wink: :twisted: : http://213.158.115.162:7070/szczegoly.php?id=6084 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Neo_x gdyby to było takie proste to bym niezakładał tego topicu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Moze cos w sterownikach i ustawieniach pozmieniales , gwarantuje ze nic nagle nie znika ( chyba ze cos sie przestawi samemu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 hmmm raczej nic niezminiałem, w Winampie się niebawie, a sterowniki do mojej karty muzycznej sa heh dość bardzo uboge :wink: P.S. można do kart minta zainstalowac oprogramowanie np od kart Sąd blastera live ?? it. chodzi mi o ustawianie barwy dźwięku itp z poziomu sterowników ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...