siwaski Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zastanawiam sie czy cos da zrobienie vdimm moda na Epox 8rda.PAmieci mam takie jak w temacie i dzialaja mi symch na 219 i jestem ciekaw czy na wyzszym napieciu pojda wyzej??Z gory dzieki odp.Mile widzialny link to vdimm moda do 8da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_O_D Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 nie powiem ci czy warto... ale dam link miedzy innymi do vdimm moda http://www.motherboardfaqs.com/article.php?35.255 BTW ciezka sprawa z tym modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 PO pierwsze zastanów się czy warto (jeśli jeszcze masz gwarancje) tracić ja bo tutaj mod jest nie odwracalny, tj. przecinasz scieżki a tego nie da sie naprawić tak żeby nie było widac. Może lepszym rozwiązaniem bedzie wymiana pamięci na inne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...