azyl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Witam. Jakis czas temu nie zabardzo wiem w jaki sposob wywalilem niektore skroty z paska (tego kolo zegara po prawej an dole ) byly to skroty do zone alarmu, klawiatury, myszy itp. Nie wie jak przywrocic te skroty (w mscnofig nie ma tych programow ) bardzo bym byl wdzieczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 moze tych skrotow wcale nie wywaliles jaki masz system ? jesli xp to jest mozliwe ze system sam je schowal. poniewaz chowa on nieuzywane ikony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 mam xp ale kiedy on chowa te progsy to ikony sa ukrywane i jest taka strzalka do rozwiniecia paska, a te programy porostu zniknely z autostartu (zawsze sie wlaczaly przy starcie systemu a teraz ich nie ma ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 u mnie tez czasem calkiem znikaly z tego paska wejdz we wlasciwosci paska zadan i kolo opcji " ukryj ikony nieaktywne " jest przycisk dostosuj zobacz czy tam nie ma twoich ikon. mozesz tam zmieniac wlasciwosci tych ikon : czy maja byc uktyte itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 no tak ale prigramy mozna ukrywac wtedy kiedy one aktualnie dzialaja, a mi chodzi o to ze te programy mi zniknely a autostartu i nie wiem jak je przywriic ... chce zeby sie uruchamialy razem z syste,mem tak jak to bylo przed 2 dniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 to czemu nie piszesz ze one ci sie nie uruchamiaja? z programami prosto : wchodzisz do folderu AUTOSTART i wrzucasz do niego skroty tych progow ktore chcesz zeby sie uruchomily przy starcie kompa a z myszka i klawiatura to wchodzisz w panel sterownia i tam w opcjach myszy / klawiatury masz opcje zeby odpowiednie ikonki pokazywaly sie w trayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 dzieki joz wszytsko w porzadku :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...