Skocz do zawartości
azyl

pasek skrotow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakis czas temu nie zabardzo wiem w jaki sposob wywalilem niektore skroty z paska (tego kolo zegara po prawej an dole ) byly to skroty do zone alarmu, klawiatury, myszy itp. Nie wie jak przywrocic te skroty (w mscnofig nie ma tych programow ) bardzo bym byl wdzieczny za pomoc

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tez czasem calkiem znikaly z tego paska

wejdz we wlasciwosci paska zadan i kolo opcji " ukryj ikony nieaktywne " jest przycisk dostosuj zobacz czy tam nie ma twoich ikon. mozesz tam

zmieniac wlasciwosci tych ikon : czy maja byc uktyte itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale prigramy mozna ukrywac wtedy kiedy one aktualnie dzialaja, a mi chodzi o to ze te programy mi zniknely a autostartu i nie wiem jak je przywriic ... chce zeby sie uruchamialy razem z syste,mem tak jak to bylo przed 2 dniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to czemu nie piszesz ze one ci sie nie uruchamiaja?

z programami prosto :

wchodzisz do folderu AUTOSTART i wrzucasz do niego skroty tych progow ktore chcesz zeby sie uruchomily przy starcie kompa a z myszka

i klawiatura to wchodzisz w panel sterownia i tam w opcjach myszy / klawiatury masz opcje zeby odpowiednie ikonki pokazywaly sie w trayu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi