Pietia(lania) Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Mam nastepujacy problemik ,pamiatki to 333 Elixry ( tak to sie pisze chyba ) na kosiach elixra ( wiem straszna chala no ale coz ) , , ale do rzeczy koscie te przy probie zrobienia bardziej agresywnych timingow przechodza mam testa itd , ale pojawia sie nastepujacy problem a mianowicie na tych agresywnych ustawieniach ( 2-2-2-6 ) winda sie laduje jest stabilna , ale po pewnym czasie znikaja programy z pamiecie np emule znika , tak jak bym go wogole nie zalaczyl co moge na to poradzic , aa napiecie dawalem max dla mojej plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 sprawdz pamiątki za pomocą GoldMemory cos Memtest86 jest dupiaty u mnie nie pokazywał błędów ktore wykazał GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 To masz i tak dobrze. Mi każda 2 w szyku timingow powoduje wycie plyty i kaput, bios na default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...