Magya Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Otoz maly problemik - czasami, przy wylaczaniu lub wlaczaniu swojej logacji pod winxp wyskakuje mi okienko z bledem podajacym alokację w pamieci i tekst 'coś tam coś tam.. pamięć powinna być "read"' klikam ok i wszystko jest w porzadku, znaczy - nic sie nie dzieje, nic sie nie zawiesza. Ktos mi powiedzal ze czasami taki blad zdarza sie i jest spowodowany przez gadugadu w nowszych wersjach. Niby by sie to zgadzalo, bo przeciez blad wystepuje podczas autostartu gg lub podczas jego zamykania. Tymniemniej mnie to niepokoi - czy ktos z was sie z tym spotkal? czy ktoś postawi diagnozę? pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 cso takiego u mnie wystepuje przy wylaczanu (przelaczaniu m-dzy kontami) kklikam OK i jade dalej. nie mam pojecia co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 cso takiego u mnie wystepuje przy wylaczanu (przelaczaniu m-dzy kontami) kklikam OK i jade dalej. nie mam pojecia co to moze byc przylaczam się u mnie dokladnie to samo przy wylaczaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Na Mirandzie często występuje to samo - więc to nie jest błąd tylko GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Na Mirandzie często występuje to samo - więc to nie jest błąd tylko GG. no jesli by to byla wina Windowsa to ja bym się raczej za bardzo nie zdziwił, przeciwnie zdziwiłbym się gdyby było odwrotnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Mi jako wtyk do tlen'a nie wyskakuje mi zaden z takich errorow :? A Miranda :/ nie wiem czemu wyskakuje ten error. Kiedys to mialem ale nic takiego nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Winny jest najprawdopodobniej jakis error w GG albo jakas biblioteka, ktora wspolpracuje z GG! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...