Dewey Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Własnie przed chwilką dokonałem zakupu tych słuchawek. Jak myślicie warto było dać za nie 200 zł.? Może ktoś miał z nimi do czynienia i mógłby się podzielić wrażeniami? Słyszałem, że łatwo się psują i są mało komfortowe (po dłuższym noszeniu bolą uszy), czy to prawda? Może sypnę trochę specyfikacją owych słuchaweczek: Dane użytkowe: 1.dźwięk stereofoniczny 2.regulacja głośności słuchawek oraz wyłączania mikrofonu 3.mikrofon z optymalizowaną charektrystyką przetwarzania głosu oraz redukcją zakłóceń 4.miniwysięgnik mikrofonu z regulacją położenia 5.2 złocone wtyki mini jack 3,5 mm 6.kabel przyłączeniowy długości 2,9 m Dane techniczne: 1.średnica głośników - 40 mm 2.impedancja głośników - 28 OHM 3.dynamika - 112 dB +/- 4dB 4.zakres częstotliwości słuchawek - 20Hz - 20kHz 5.czułość mikrofonu - 39dBV/Pa +/-5dB 6.zakres częstotliwości mikrofonu - 100Hz - 10kHz 7.impedancja mikrofonu - 3k OHM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 hmmm http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=22237 jak dla mnie to juz otrzymales odpowiedź- sa zrobione z kiepskich materiałów ale mają zapupisty dźwięk. Jak nie będziesz nimi rzucal to będizesz zadowolony ( na WCG 2S grało na 90tkach) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewey Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 BuBu dzięki za pomoc:) Wiem, że na boardzie dostałem odpowiedź, ale jakby nie partrzeć to o wiele więcej speców siedzi tu, a nie tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 niestety tutaj sie z Tobą nie zgodze jeśli chodzi o taki sprzet jak myszki, pady, słuchawki to na boardzie dostaniesz wiecej opinii ludzi którzy nieli stycznośc z takimi (w tym przypadku) słuchawkami. ale nie panikuj słuchawki są pierwszorzędne - bedizesz zadowolony (ja sam mam philipsy za 39 zl i jestem zadowolony) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...