Skocz do zawartości
Dewey

Plantronics AUDIO 90

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie przed chwilką dokonałem zakupu tych słuchawek. Jak myślicie warto było dać za nie 200 zł.? Może ktoś miał z nimi do czynienia i mógłby się podzielić wrażeniami? Słyszałem, że łatwo się psują i są mało komfortowe (po dłuższym noszeniu bolą uszy), czy to prawda?

Może sypnę trochę specyfikacją owych słuchaweczek:

Dane użytkowe:

1.dźwięk stereofoniczny

2.regulacja głośności słuchawek oraz wyłączania mikrofonu

3.mikrofon z optymalizowaną charektrystyką przetwarzania głosu oraz redukcją zakłóceń

4.miniwysięgnik mikrofonu z regulacją położenia

5.2 złocone wtyki mini jack 3,5 mm

6.kabel przyłączeniowy długości 2,9 m

Dane techniczne:

1.średnica głośników - 40 mm

2.impedancja głośników - 28 OHM

3.dynamika - 112 dB +/- 4dB

4.zakres częstotliwości słuchawek - 20Hz - 20kHz

5.czułość mikrofonu - 39dBV/Pa +/-5dB

6.zakres częstotliwości mikrofonu - 100Hz - 10kHz

7.impedancja mikrofonu - 3k OHM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=22237 jak dla mnie to juz otrzymales odpowiedź- sa zrobione z kiepskich materiałów ale mają zapupisty dźwięk. Jak nie będziesz nimi rzucal to będizesz zadowolony ( na WCG 2S grało na 90tkach)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety tutaj sie z Tobą nie zgodze jeśli chodzi o taki sprzet jak myszki, pady, słuchawki to na boardzie dostaniesz wiecej opinii ludzi którzy nieli stycznośc z takimi (w tym przypadku) słuchawkami.

ale nie panikuj słuchawki są pierwszorzędne - bedizesz zadowolony (ja sam mam philipsy za 39 zl i jestem zadowolony)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi