Aquarium Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592 .... wiem że jest cichy, ale jak z resztą? Przeglądając posty na forum widziałem niepochlebne komentarze, cena jest niska - fakt, ale w testach na benchmark.pl modecomy wypadły naprawdę ok (tylko nie ta seria :P ) - więc jak to jest.... Sprzętu nie podkręcam bo i nie mam po co .... no chyba że chieftec w siriusie za 199 :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 froton 300W od haszyda(realnie 350W) z allegro ja bym brał zamiast tego bo połowe tanszy a tego na 100% bym nie brał jak chieftec za 199zł jest wiec jak juz to albo froton albo cziftek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 chyba się zgodzę... na razie "taka soboe" 300 daje radę - od południa katuję kompa reinstalką sysa na nowej karcie bez większych wrażeń :P ale "szefa" trzeba by zgarnąć, tylko że d*** z Siriusa na maile nie odpowiadają zbyt chętnie ... i bądź mądry kiedy będzie towarek :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja mam to zasilke modecoma moge polecic jest ona od fortona ktory zrobil ja dla modecoma stabilne napiecia dosc cicha praca no i cena;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A po co Chiefa z Siriusa sciagac jak mozna go dostac na http://chieftec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Polecam udac sie do sklepu komputerowego w EMPIKU. Tam maja Cheftec 420 za 299zl a 360DF za 239zl. Ja osobiscie taniej nie znalazlem. A co do MODECOMa to mam 300GT i poki co bardzo dobrze mi sie sprawuje. Napiecia stabilne mimo podkrecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ten modecom ma takie natezenia jak fortron 300bt z allegro :lol: ja bym bral fortrona bo jest to samo co modecom i dwa razy tansze lub chiefteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 i tu leży pies pogrzebany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 zapomnialem dodac, ze jest to ten sam zasilacz rozniacy sie tylko naklejka, bo modecom laduje do swoich zasilek bebechy fortrona i nakleja swoja naklejke. mozna latwo zobaczyc jaki sprzet do nas trafia. w niemczesz czy innych krajach ma on moc 300W a w PL juz 350W :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 niemiec skad ty taki madry jestes ? jak bys nie widzial to ja juz skomentowalem ze modecom to forton :D a jezeli chodzi o moc to ma te 350w a jesli mowisz ze lepiej kupic uzywanego fortona to jestes w bledzie bo od modecoma dostaniesz 3 lata gwarancji :evil: no i nowa zasilke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 niemiec skad ty taki madry jestes ? jak bys nie widzial to ja juz skomentowalem ze modecom to forton :D a jezeli chodzi o moc to ma te 350w a jesli mowisz ze lepiej kupic uzywanego fortona to jestes w bledzie bo od modecoma dostaniesz 3 lata gwarancji :evil: no i nowa zasilke :lol:tylko 300W fortrona jest sprzedawane jako 350W u modecoma. czy ja wiem czy warto placic 2-3 razy wiecej za ten sam zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 no ale te 3 lata gwarancji co? to tez cos znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...