krzysio Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 witam :) W biosie pokazuje mi temperature CPU ok. 45/46'C na Zalmanie 7000AlCu wydaje mi się że to trochę za dużo :? :?: Na Gigabyte miałem ok.38'C natomiast kilka dni miałem Asusa P4P800 i było 31/32'C :) ale wiem że podobno tam temperaturka jest ostro zaniżona A czy Wy macie tak gorąco jak ja :?: Może tutaj też bios oszukuje ale w tym wypadku 'na +' :?: Co o tym myślicie :?: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 W temacie Wszystko o Abit IC7-G masz napisane że Abit przekłamuje temperatury, zawyża je o jakies 10 stopni. poczytaj tamten topic pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Wielkie dzięki uspokoiłeś mnie :) wiesz trochę net mi wolno chodzi :( czy byłbyś taki dobry i nie powiedziałbyś mi na której podstronie jest o temperaturach :?: PS.A jaką ty masz temp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrul Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ELO a jak ci się ogólnie ta płytka sprawoje? Jesteś zadowolony? Jeszcze jedno pytanko jakie masz pamiątki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Bardzo dobrze, jestem z niej bardziej zadowolony niż z Asusa P4P800 gdyż ona nie współgrała z moim radeonem 9500pro (ale tak w manualu napisali) - problem znacie z innego posta :wink: A co do pamięci mam 2x512 PC2700(333) TwinMos PS.szkoda że nie odpowiedzieliście na moją proźbe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 bo na ::proźby:: sie nie odpowiada :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wielkie dzięki uspokoiłeś mnie :) wiesz trochę net mi wolno chodzi :( czy byłbyś taki dobry i nie powiedziałbyś mi na której podstronie jest o temperaturach :?: PS.A jaką ty masz temp :?: Ja mam idle 42.5/45 stopni, a w stress mam 54/55 stopni pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja mam 48 w biosie i 43st w windzie...Dotykam radiatora i jest zimny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan123 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 he ja mam dopiero temperatury idle=60st load~75 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...