GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 wiez ze ludzie z bardzo wysokim iq (czyt powyzej 150-170) maja problemy z np zrobieniem sobie herbaty (niewiem czy to prawda ale w focusie chyba tak pisalo ;) )ludzie z takim iq nie siedza cale zycie przy kompie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 sorki ale tak w oogole to zobacz ile osob oprocz mnie stwierdzilo ze to glupi temat..??? Ja też tak uważam, ale jak moderatorzy zamykają tematy, które oni uważają za głupe, to jest wielkie larum - więc cóż...jeżeli temat jest głupi, proponuje do niego nie wchodzić, to sam umrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 sorki ale tak w oogole to zobacz ile osob oprocz mnie stwierdzilo ze to glupi temat..??? Ja też tak uważam, ale jak moderatorzy zamykają tematy, które oni uważają za głupe, to jest wielkie larum - więc cóż...jeżeli temat jest głupi, proponuje do niego nie wchodzić, to sam umrze :) Ot to - niepodoba się temat - nie wchodź, pisząc posty pozwalasz mu tylko egzystować na forum... Nie może być tak genghiskhan, że ty chcesz, aby zamknąć temat i tak ma być... Kolega dowiedział się jak robić popcorn :lol: ok - niech temat spada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 wiez ze ludzie z bardzo wysokim iq (czyt powyzej 150-170) maja problemy z np zrobieniem sobie herbaty (niewiem czy to prawda ale w focusie chyba tak pisalo ;) )ludzie z takim iq nie siedza cale zycie przy kompie....a z kad wiesz ze on siedzi przy kompie on ma raptem 15 postow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a ponoc to forum mialo byc na poziomie... zamknac i usunac!!!!!!! co za taboret z autora tego topiku... ja nie wiem ale chyba niektorzy za jedyne zrodlo wiedzy o swiecie maja komputer i neta... tak dalej siedzcie wiecej przy kompie.... zalosc mnie ogarnia - krootki zamiast zamknac to sie polewa - mod z niego jak.... Halo halo, a nie widzisz czego jestem moderem? Nie mam uprawnień do zamykania tutaj topiców. Pomyśl czasem zanim napiszesz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi odnośnie kulinariów!!!! Popcorn się udał, i wszystkim smakował!!! Jeszcze raz dzięki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...