Neo_x Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 siemka.. poledzcie jakas dobra gierke z mozliwoscia gry online z rodzaju fpp i symulatorow, sciganek... tak sie nudze ze zaraz mnie tu rozerwie :| thx :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerterpl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 polecam BATTLEFIELD 1942 - link do strony polskiej sceny http://www.battlefield1942.pl/ możesz w tej gierce postrzelać z karabinu czołgu samolotu statku; powysadzać; polatać; popływać; i wiele innych fajnych żeczy możesz tam zrobić... zapisz się do klanu - wtedy jest najlepsza zabawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ok :) znacie cos jeszcze?:P w to sie juz nagralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja do grania online polecam orginalne gry, reszta to kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 q2 - wciaz fajna mimo wieku , przez neta gra sie wypasnie ;) a z innych to diablo2 - troche sie nudzi ale jak masz kumpli to mozna grac kilka lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Call of Duty - najlepsze jak dla mnie w team deathmach :!: :twisted: Unreal Tournament 2003 - najlepsza w deathmach :!: :twisted: Wolfenstein - Enemy Territory - w to nie grałem ale może być ok :wink: Need For Speed Underground - jak na razie najlepsza ścigała na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 jak zawsze CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 wolfenstein enemy territory kto nie probowal niech to zrobi gra wciga....i to jak!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Counter-Strike 1.6 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja tez bym glosowal na BF1942 + Mody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 CnC Renegade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 wolfenstein enemy territory kto nie probowal niech to zrobi gra wciga....i to jak!! racja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 FPP Wolf ET Medal of Honor + dodatki Wyścigi NFS Underground Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Też stawiam na Wolfa Enemy Territory - wciągający, fajny i w pełni legalny (znaczy się bezpłatny) no i instalka zajmuje tylko coś 300mega, więc szybko się ściąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Americas Army Operations v 2.0.0a - przy czym to bardziej symulacja. Jest o niej topic w Gry http://www.americasarmy.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Counter-Strike i nie ma mocnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ok :) to zaraz sobie wolfenstaina et zassam :) wie ktos dlaczego przy probie wejscia do nfsa online gra mi sie wiesza? posiadam wersje 1.3 :| w csa gram duzo :P ale ile mozna :P update: o mash!! ja myslalem ze wolf et jest darmowy... :| fajnie ze se pogram :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wolfenstein Enemy Teritory JEST DARMOWY...(i chyba przez to jest duzo problemow z ta gra, bynajmniej ja mialem no ale jakos se poradzilem :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3zo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Counter-Strike Wolfenstein Enemy Teritory Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 wie ktos dlaczego przy probie wejscia do nfsa online gra mi sie wiesza? posiadam wersje 1.3 :|Co rozumiesz pod pojeciem "wiesza sie" bo u mnie własnie po zaplikowaniu 1.3 pojawiły sie "przyciecia" przy łaczeniu ale tylko na chwilke. Wyglada to tak, że muzyka staje, auto w tle także ale zaraz wszystko wraca do normy i mozna grać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 NFS 2SE,NFS Underground!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Wolfenstain: Enemy Terorist :) Super gierka, a co najważniejsze za free :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Wolfenstain: Enemy Terorist :) Super gierka, a co najważniejsze za free :D Chyba Wolfenstein - Enemy Territory miałęś na myśli. Co do giery to jest spoko. Jak ktoś zobaczy kogoś o nicku Junior[PL] to znaczy że to ja. Inną moją propozycją jest wiecznie żywy CS :D oraz Call od Duty bo jest na wypasie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 oczywiście ze Americas Army........;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wolfenstain: Enemy Terorist :) Super gierka, a co najważniejsze za free :D Chyba Wolfenstein - Enemy Territory miałęś na myśli. Co do giery to jest spoko. Jak ktoś zobaczy kogoś o nicku Junior[PL] to znaczy że to ja. Inną moją propozycją jest wiecznie żywy CS :D oraz Call od Duty bo jest na wypasie :twisted: No No, dziekuje, że mnie poprawiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Day OF defeat , JK2 and ST: KotOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam. Ja polecam Il2 Sturmovik - Forgotten Battles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 wie ktos dlaczego przy probie wejscia do nfsa online gra mi sie wiesza? posiadam wersje 1.3 :| Co rozumiesz pod pojeciem "wiesza sie" bo u mnie własnie po zaplikowaniu 1.3 pojawiły sie "przyciecia" przy łaczeniu ale tylko na chwilke. Wyglada to tak, że muzyka staje, auto w tle także ale zaraz wszystko wraca do normy i mozna grać bez problemu. tak to rozumiem ;) ze po wejsciu w gre online wiesza sie caly komp... 10 min czekalem i jakos jedyne co moglem zrobic to twardy reset :| p.s. ... rzuccie tutaj jakiegos linka do wolfensteina et :) thx:) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Urban terror http://urbanterror.pl/index.php oczywiscie jesli wolsz gry szybkie a nie kamperskie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Americas Army Operations oczywiście ze Americas Army........;) I wszystko jasne... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...