LPC Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 www.kurnik.pl :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Soldier of Fortune 2 i Jedi Knight 2... szczegolnie to jk2... do niedawna gralem 6 miesiecy po kilka godzin dziennie .. masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Enemy Territory enjoy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 www.kurnik.pl :twisted: hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol: a w urban terror nigdy nie gralem :) zobaczymy moze "kupie" w weekend ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Rowniez polecam Urban Terror. Jest to mod do q3 wiec raczej nigdzie nie kupisz :wink: Sciagnac mozna z tad: http://urbanterror.net/files.htm Gra w skrucie to takie polaczenie cs z q3. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 HOOAH :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 aqlla nie wszyscy wiedza co chciales powiedziec :wink: ale avart i okrzyk swiadczy tylko o jednym American's Army Operation. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 aqlla nie wszyscy wiedza co chciales powiedziec :wink: ale avart i okrzyk swiadczy tylko o jednym American's Army Operation. :twisted:RGR :) zapraszam na strony http://www.americasarmy.com http://www.americasarmy.pl http://majestic.gry-online.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam do was pytanie... Czy do gry w battlefield 1942 potrzeba orginalna wersja gry czy moze byc ta z witaminka C?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 www.kurnik.pl :twisted: hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol: ;) no przecie podałem linka dla jaj emotikon czy sie nie wyswietlił czy jak :twisted: grzesiu no raczej pozadany jest orginał zwłaszcza jak chcesz powalczyc wjakis miedzypanstwowych rozgrywkach klanow .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zalezy co lubisz AKCJA: :arrow: Medal Of Honor :arrow: BattleField 1942: Secret Weapon STRATEGIE: :arrow: StarCraft :arrow: Star Wars: GalacticBattleground: Clone Campain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 www.kurnik.pl :twisted: hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol: ;) no przecie podałem linka dla jaj emotikon czy sie nie wyswietlił czy jak :twisted: grzesiu no raczej pozadany jest orginał zwłaszcza jak chcesz powalczyc wjakis miedzypanstwowych rozgrywkach klanow .. ale mi chodzi o to czy bede mogl sobie po prostu pograć na jakims serwerku a nie w klanach itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 www.kurnik.pl :twisted: hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol: ;) no przecie podałem linka dla jaj emotikon czy sie nie wyswietlił czy jak :twisted: grzesiu no raczej pozadany jest orginał zwłaszcza jak chcesz powalczyc wjakis miedzypanstwowych rozgrywkach klanow .. ale mi chodzi o to czy bede mogl sobie po prostu pograć na jakims serwerku a nie w klanach itp? sam bym se popykał jak by sie dało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Tutaj jest swietna gierka "on-line" :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 aha.. wezdzcie rzuccie jakis link do americans army.. bo qrcze znalazlem duzo ale wszystko mi idzie po 5 kb/s :| thx:) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 aha.. wezdzcie rzuccie jakis link do americans army.. bo qrcze znalazlem duzo ale wszystko mi idzie po 5 kb/s :| thx:) pozdro :) Jak masz zainstalowane GameSpy Arcade to z tamtąd sobie pociagnij, ja tak zrobiłem poniżej 63kb/s nie zchodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ok :) zassalem z jakiegos ftp :P a teraz next problem :| wszedlem na www.americasarmy.com , zarejestrowalem sie rano o 10 i do tej pory nie dostalem hasla na maila :| zalozylem tez drugie konto na innego maila ale tam tez hasla nie dostalem :| qrde... dlugo bedzie mi szlo to haslo bo chce pograc a nie mam jak :P p.s. jestem niecierpliwy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Tutaj jest swietna gierka "on-line" :wink: :lol:Hmmm... Upgrades :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 www.muonline.com ... jest topic na grach.. miodek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 DF BHD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 jeśli już zaczeliście dyskusję o grach we flashu, to ja się zapytam czy ktoś widział gierkę związaną z matrixem ( taka bijatyka, można na dwóch ) - prosta gierka ale jej poszukuje, bo ktoś mi dał jej adres na innym forum ale forum nie działa a niedawno robiłem reinstalkę. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 qrcze... a maila jak nie mialem z aa tak do tej pory.. dobra usuwam ta gierce :] troche duzo zajmuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jesli chodzi o symulacje : GPL oraz Nascar Racing 2003 + mody :) Zobacz sobie filmik :http://www.onlineracin.com/pwf/download.asp?cid=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jesli chodzi o symulacje : GPL oraz Nascar Racing 2003 + mody :) Zobacz sobie filmik :http://www.onlineracin.com/pwf/download.asp?cid=10 qrcze.. nie mam kierownicy.... a w nascar nie ma sensu grac bez kierownicy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 trzeba kiere qpic :) Mozna sprubowac na joyu :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drunk ZoZol Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja polecam Unreal Tournament i SW:Outcasta :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Batllefield 1942 Battlefield: Vietnam Battlefield DC - USA vs. IRAQ darmowy mod Battlefield EoD - mod wojny w wietamie ale darmowy Battlefield FH - bardz realna II WŚ z udziałem polskiego wojska polecam Starcraft BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Q3 Q3 i jesio raz Q3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 BF Vietnam polecam. Gram od dwóch miesięcy i jeszcze mi się nie znudziło - to już jest coś w moim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 cs, ut 2004, wc3, diablo2, nie wiem jak tu wogóle można się nudzić:) a ostatnio grałem z kumplem w cs 2d(przez neta) tez fajnie sie gra, ale zabawa raczej na 5min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...