Skocz do zawartości
Neo_x

Jakie gry z mozliwoscia online polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

www.kurnik.pl

:twisted:

hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol:

a w urban terror nigdy nie gralem :) zobaczymy moze "kupie" w weekend ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aqlla nie wszyscy wiedza co chciales powiedziec  :wink:  ale avart i okrzyk swiadczy tylko o jednym American's Army Operation.  :twisted:

RGR :)

zapraszam na strony

http://www.americasarmy.com

http://www.americasarmy.pl

http://majestic.gry-online.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.kurnik.pl

hmmmmm :lol: no wiesz:lol: nie zebym Cie dolowal ale jakos przeszlo mi to 4 lata temu :lol:

;)

no przecie podałem linka dla jaj emotikon czy sie nie wyswietlił czy jak :twisted:

grzesiu no raczej pozadany jest orginał zwłaszcza jak chcesz powalczyc wjakis miedzypanstwowych rozgrywkach klanow ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.kurnik.pl

;)

no przecie podałem linka dla jaj emotikon czy sie nie wyswietlił czy jak :twisted:

grzesiu no raczej pozadany jest orginał zwłaszcza jak chcesz powalczyc wjakis miedzypanstwowych rozgrywkach klanow ..

ale mi chodzi o to czy bede mogl sobie po prostu pograć na jakims serwerku a nie w klanach itp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.kurnik.pl

;)

ale mi chodzi o to czy bede mogl sobie po prostu pograć na jakims serwerku a nie w klanach itp?

sam bym se popykał jak by sie dało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok :) zassalem z jakiegos ftp :P a teraz next problem :| wszedlem na www.americasarmy.com , zarejestrowalem sie rano o 10 i do tej pory nie dostalem hasla na maila :| zalozylem tez drugie konto na innego maila ale tam tez hasla nie dostalem :| qrde... dlugo bedzie mi szlo to haslo bo chce pograc a nie mam jak :P

p.s. jestem niecierpliwy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli już zaczeliście dyskusję o grach we flashu, to ja się zapytam czy ktoś widział gierkę związaną z matrixem ( taka bijatyka, można na dwóch ) - prosta gierka ale jej poszukuje, bo ktoś mi dał jej adres na innym forum ale forum nie działa a niedawno robiłem reinstalkę.

Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli  chodzi o symulacje :  GPL oraz Nascar Racing 2003 + mody :)

Zobacz sobie  filmik :http://www.onlineracin.com/pwf/download.asp?cid=10

qrcze.. nie mam kierownicy.... a w nascar nie ma sensu grac bez kierownicy :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Batllefield 1942

Battlefield: Vietnam

Battlefield DC - USA vs. IRAQ darmowy mod

Battlefield EoD - mod wojny w wietamie ale darmowy

Battlefield FH - bardz realna II WŚ z udziałem polskiego wojska polecam

Starcraft BW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi