Skocz do zawartości
REC_DJ

układ chłodzenia "ZEN" od TS Heatronics...

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio przeglądając siec natknołem się na ciekawy cooler do procesora... AMD/INTEL ... Ciekawym rozwiązaniem tego układu jest system "ZEN" japońskiej firmy TS Heatronics. W tym "coolerze" wykorzystano zamknięty obieg cieczy nie wymagający wyprowadzenia przewodów na zewnątrz obudowy. ciekawe co wy o tym sądzicie...???

http://www.tsheatronics.co.jp/zen/english/...cr325-2f_e.html

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare nie wydajne i cholernie drogie w Polsce byl juz dostepny rok temu na pocztku kosztowal 500zl wiec porazka .

ten coolerek mi sie poprostu podoba to go walnolem tutaj , bo cos w polsce go w zadnym sklepie niewidzialem , moze ktos jeszcze niewidzial tak malo zajmującego "chłodzenia cieczą" to ma własnie okazję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare nie wydajne i cholernie drogie w Polsce byl juz dostepny rok temu na pocztku kosztowal 500zl wiec porazka .

ten coolerek mi sie poprostu podoba to go walnolem tutaj , bo cos w polsce go w zadnym sklepie niewidzialem , moze ktos jeszcze niewidzial tak malo zajmującego "chłodzenia cieczą" to ma własnie okazję ;)

No ... wygląda fajnie. Czytalem w zeszłym roku testy tego coolerka w PC World i przy p4 3 Ghz system był bardzo niestabilny :(

standardowy boxowy cooler był lepszy.

dodając do tego cenę - to za 500 zł masz niezłe chłodzenie wodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi