Bahor Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Do jakiej temperaturki mozna podgrzac poszczegolne Athlony i Durony (te na 266). Wiem, ze najlepiej jest jak najzimniej :) ale mnie interesuja temperaturki in plus. Bo Fumfel mial na procku (2000+) 40 stponioof (idle), a nastepnego dnia tez idle 51?? Mozliwe sa takie wahania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 co do wachan to zalezy.. czy okno jest otwarte, czy nie :P a co do temperaturek.. poszukaj jakiejs tabeli z wyjasnieniami oznaczen AMD.. napewno bedzie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 bios'y sie bardzo roznia, do tego dochodzi pomiar z diody albo socketu, ja mysle ze do 65 stopni moga sobie pracowac, a max dla niech to 85-90... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Maksymalną temp. można odczytać z oznaczeń na procku. R-70C V-85C T-90C S-95C Q-100C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zależy, co chcesz podgrzać. 0,18 możesz grzać powyżej 70 stopni na luzie 0,13 bał bym się przekraczać 60 BTW nie wiem jakie Fumfel ma chłodzonko, ale wahania temperatury mogą występować z powodu: -wahań zasilania -zmiany temperatury otoczenia -defektów chłodzenia i innego sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...