kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wrzucajcie wszystkie informacje jakie posiadacie na temat tej gry... Ja zapodaje: http://www.deadtorights.com/dtr.php (trza wpisać datę urodzin) i http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...=Dead+to+Rights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 wlasnie.gralem.w.full.wersje..4cd( 8O ).gra.zajmuje.1,8GB.(na.max.install) i.powiem.odrazu.ze.jak.zwykle.w.grach.NAMCO.na.PCty..z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e.jest STEROWANIE..wogole.pozainstalowaniu.w.konfigu.MENU nie..dziala.wogole.CONTROL.SETTINGS.i.nie.da.sie.zobaczyc.konfigu... gre.rozpoczyna.sie.dosc.dziwnie.bo.jest.sama.w.sobie.jakby.tutorialem.. oczywiscie.w.grze.mozna.sterowac.psem.glownego.bohatera.JACKA...SHADOWEM... i.utknalem.juz.na.samym.poczatku.poniewaz.mam.wykonac.DIVE(zanurkowac).co.sie.wy konuje.spacja..a.ja.mam.qrw*.spacje.zjeba** i.nic.wiecej.nie.moge.zrobic... ogolnie.lookajac.ten.poczatek.i.screenyto.gra.troche.dziwna.choc.typpowa.dla.jap onczykow. sciagam.teraz.jakiegos.patcha.38mb 8O moze.to.cos.da...choc.kumpel.sprawdzal.i.u.niego .tez.nie.dziala.CONTROL.SETT.(poprosrtu.zjebali.ta.opcje.i.tyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Mam taki problem, mam gre "Dead to rights", nie daje sie przejsc misji treningowe ( nie mozna zniszczyć cysterny). czy ktos moglby mi wyslac Save do tej gry na ryban@o2.pl, podobno u niektorych osob daje sie przejsc trening. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 musisz sciagnac patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ale plik co uruchamia gre jest "popsuty" bo wala klucz, a "łatki" zeby nie wolal nie mam do wersji patcha 1.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@feN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Hmm ja mam problem w misji gdzie trzeba rozbroic bombe , za cholere nie wiem jak przestawic kamere i non stop wybucha doszeld juz ktos tam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 bomby rozbraja sie za pomoca klawiszy a,d - suwanie prawp lewo oraz strzalki gora i dol. wystarczy kuleczka jechac po torze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Nie mogę ukończyć treningu w tej grze. Może mi ktoś podesłać save tuż za tym momentem(kilku gości na moście)? mail to srekal34@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A możesz pokazać screena skąd to dokładnie jest? Bo ja już pod koniec gry i nie pamiętam który to moment :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 już sobie poradziłem....ale thx za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Warto zagrać w tą gre? i o czym jest:-) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Taki konsolowy Max Payne :P Ogolnie giera mnie wciagnela :) Jestes glina, wrobili Cie w morderstwo mordercy Twojego staruszka :P To podstawy fabuły :P Gierka bardzo arcadowa, ale można postrzelać, ponapażać, pogryźć pieskiem! Jest sporo dodatków (np. otwieranie zamka, rozbrajanie bomby, etc.) Ogólnie jak dla mnie 7+/10 :) Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 gierka jak dla mnie elegancka nie mam jej nic do zarzucenia nic tylko napiepszac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunet200 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 zapraszam do konwersacja nad gra!! lub na gg 2266536 mile widziane czy ktos ma problem z ta gra?? pozro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Gierka spoko (jak max payne) tylko to sterowanie do kitu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Wyszła druga część.Być może będzie cieszyć się większym zainteresowaniem :wink: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,10650,3026,-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...