Skocz do zawartości
pkp

Volleyball 04

Rekomendowane odpowiedzi

No w końcu 29 stycznia premiera długo oczekiwanej gry (przynajmniej przeze mnie). Ale może ktoś już ta gierke zakupił :) i podzieli sie wrażeniami. Z tego co czytam to tylko multiplayer - a miał być singielek :(

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez bym sobie sciagnal ale w pracy nie moge (admin poblokowal :)) ale jak przyjade do domu to zamierzam sciagnac.

Czytalem na forum Yes10style ze cos w tym demie jest nie tak ze sterowaniem - wogole sie nie da sterowac? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk: może troszku więcej napiszesz na ten temat - sugerejesz ze lepiej nie sciagac tego dema. Ja czekam na ta gre od wrzesnia 2002 roku - kiedy to pojawily sie o niej pierwsze wzmianki, które szumnie zapowiadaly gre jako najlepsza i jedyna profesjonalna siatkowke na PC.

A ty chcesz mnie zbyc 1 słowem? :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj, więc tak; grałem 5 minut tzn. próbowałem grać, oprawa graficzna/dźwiękowa odrzuca, postacie poruszają się jak plastikowe żołnierzyki(chyba o czymś takim jak motion capture nie słyszano), wogóle ja nie wiem co za zdolni ludzie to zrobili (polacy)...

Sterowania w menu nie można ustawiać, a w samej grze jest zakręcone jak makaron w rosole...

Giera odrzuca, zdecydowanie...

Nie wiem, może trzeba dłużej w to pograć, ja nie wytrzymałem...

Według mnie 1000x lepszy był beach volleyball na pc, ten który wyszedł z 2 lata temu...

A co do ściągania to zawsze można, wtedy samemu się przekona co gra sobą prezentuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi