pkp Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No w końcu 29 stycznia premiera długo oczekiwanej gry (przynajmniej przeze mnie). Ale może ktoś już ta gierke zakupił :) i podzieli sie wrażeniami. Z tego co czytam to tylko multiplayer - a miał być singielek :( Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 http://www.volleyball04.com/ http://n-gage.gry-online.pl/s016.asp?ID=2588 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A ja sobie ściągam DEMO właśnie. Zobaczymy co to... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 tez bym sobie sciagnal ale w pracy nie moge (admin poblokowal :)) ale jak przyjade do domu to zamierzam sciagnac. Czytalem na forum Yes10style ze cos w tym demie jest nie tak ze sterowaniem - wogole sie nie da sterowac? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zagrałem i to co zobaczyłem określe w jednym słowie: T-R-A-G-E-D-I-A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kucyk: może troszku więcej napiszesz na ten temat - sugerejesz ze lepiej nie sciagac tego dema. Ja czekam na ta gre od wrzesnia 2002 roku - kiedy to pojawily sie o niej pierwsze wzmianki, które szumnie zapowiadaly gre jako najlepsza i jedyna profesjonalna siatkowke na PC. A ty chcesz mnie zbyc 1 słowem? :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Słuchaj, więc tak; grałem 5 minut tzn. próbowałem grać, oprawa graficzna/dźwiękowa odrzuca, postacie poruszają się jak plastikowe żołnierzyki(chyba o czymś takim jak motion capture nie słyszano), wogóle ja nie wiem co za zdolni ludzie to zrobili (polacy)... Sterowania w menu nie można ustawiać, a w samej grze jest zakręcone jak makaron w rosole... Giera odrzuca, zdecydowanie... Nie wiem, może trzeba dłużej w to pograć, ja nie wytrzymałem... Według mnie 1000x lepszy był beach volleyball na pc, ten który wyszedł z 2 lata temu... A co do ściągania to zawsze można, wtedy samemu się przekona co gra sobą prezentuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...