Radzio80 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam, chciałbym aby komfortowo działały mi gry takie jak need for speed u, call of duty, itp w najlepszej grafice w max detalach. Chciałem zakupic RAdeona 9600pro i nie mam pojecia jaką kupic płytę główną, jaki procek do tego oraz jaką pamięć wybrać szybką i dobrą(min 512ddram). Również proszę o doradzenie jaka powinna być obudowa z jakim zasilaczem. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A powiedz nam jeszcze ile kasy chcesz na to przeznaczyc?> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio80 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 płyta do 400,pamiec do 400,procek do 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 płyta np. Chaintech ,Epox or Abit ,proc to na allegro 2500+ atthlon i pamieci tez na allegro HyperXy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...