kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Każdy kibic wie, iż nasze kobietki wczoraj w pierwszym meczu pokonały Rosję 3:1 (25:22, 25:17, 22:25, 25:20), a dziś czeka je kolejna trudna przeprawa - tym razem z ekipą Niemiec (g.13:30). Zamieszczajcie tu swoje opinie na temat naszego zespołu i ich występów w tych kwalifikacjach. Ja osobiście chciałbym pogratulować wczorajszej wygranej i życzyć pomyślnych wyników w następnych spotkaniach. Nic, trza skoczyć po piwko i chipsy, bo o 13:30 mecz i napewno znów będzie na co popatrzeć... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Tak, szczescie sie do naszych dziewczyn usmiechnelo :) bo ruskie graly tragicznie ... zaskakujacy moze byc rezultat 3:1 dla turczynek w meczu z wloszkami [cholera znow piccinini caly czas pokazywali, trzeba zmienic ta ekipe realizatorska :D] A czemu nikt nie wspomina o naszych siatkarzach? W takim skladzie po emocjonujacym meczu przewiezli niemcow ;) I bardzo dobrze. Typy na dzisiejszy dzien? :arrow: marzenia :D siatkarze POL-RUS 3:2 siatkarki POL-NIE 3:2 ale za pewne bedzie u siatkarzy 1:3 u siatkarek 1:3 [obym sie mylil ;)] pozdrowienia dla wszytskich kibicow siatki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 cholera znow piccinini caly czas pokazywali, trzeba zmienic ta ekipe realizatorska :DNo to rzeczywiście nie dziwne, bo siatkarka ta posiada nietuzinkową urodę... :twisted: A tutaj taki mały gratis dla jej fanów: http://www.menshealth.it/MH/sesso/servizi/...1001010_p01.jsp :lol: A jaki dziś będzie wynik... Jestem dobrej myśli choć zdaję sobie z tego sprawę, że będzie ciężko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Hehee, moj typ byl trafiony 3:2 dla Polek ;). Chociaz szkoda tych straconych setow :/ Czekam na siatkarzy i kolejne zwyciestwo :). Pozdr. UPDATE: nie no, ja siatkarzy juz nie komentuje, ale ci ruscy to po czarnobylu przesadzili :? [217cm i 215cm] miec na bloku :evil: Sciana nie do przejscia ... i to bylo widac w calym meczu :? szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 no ciężko było, dużo nie brakło i byłoby 3:2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Brawa dla naszych siatkarek po trudnym meczu udolo sie dokopac 3:2. U nas tez sa 2 piekne siatkareczki z numerem 1 i 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3zo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Jesli chodzi o dzisiejszy mecz naszych Pań z Niemkami to w dwoch pierwszych setach nie miały sobie równych, ale to co stało sie potem to sam nie dowierzałem bardzo szybko oddały inicjatywe i przeciwniczki doprowadziły do wyrównania na ale juz w koncówce znowu szczescie usmiechneło sie do naszych zawodniczek i wybrnelismy z tego spotkania zwycieską reką BRAWO!!! Trzymam kciuki za nasze siatkarki i ich dalsze spotkania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :PAle to chyba nie Twoja dyscyplina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 wole kolarstwo szosowe ale siatkowke reczna tez od czasu do czasu obejrze polki szczytuja a raz spadaja nie moga utrzymac formy stalej looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 No tez bardzo kibicuje naszym siatkarką babki nie dosc ze ładne to jeszcze ładnie graja o sory powinna byc inna kolejnosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 kobitki sie bardzo przyjemnie oglada ehh mistrzostwa europy :) nasze panie graja swietnie - nie lubie za to patrzec jak faceci graja ale to chyba normalne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 No to dziś także trzymam kciuki, choć zapewne nasze reprezentantki nie zagrają na maxa... I taki bonus: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Kucyk wiecej takich zdjec. Masz moze fotki Świeniewicz ( takie urocze ondi dondi blondi :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :PAle to chyba nie Twoja dyscyplina :wink:Moja dyscyplina to jest oczywiście tenis. Właśnie w necie patrzę jak facet z którym mailuję (Alexandre Simoni z Brazylii) przegrywa w challengerze w San Paulo z rodakiem, Flavio Sarettą. C'est la vie. Oczywiście siatkówka kobieca też jest bardzo spoko, zwłaszcza że Dorota Świeniewicz urodziła się w tym mieście w którym teraz mieszkam, tj. Świdnicy. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :PAle to chyba nie Twoja dyscyplina :wink:Moja dyscyplina to jest oczywiście tenis. Właśnie w necie patrzę jak facet z którym mailuję (Alexandre Simoni z Brazylii) przegrywa w challengerze w San Paulo z rodakiem, Flavio Sarettą. C'est la vie. Oczywiście siatkówka kobieca też jest bardzo spoko, zwłaszcza że Dorota Świeniewicz urodziła się w tym mieście w którym teraz mieszkam, tj. Świdnicy. Pozdrawiam :) Mialem kiedys faze na Tenisa ogladalem wiekszosc turniejow wielkiego szlema . Pamietam jeden z meczy Agassi vs Sampras i wiele innych ahh niemniej kolarstwo szosowe to moje guru i tyle : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :PAle to chyba nie Twoja dyscyplina :wink:Moja dyscyplina to jest oczywiście tenis. Właśnie w necie patrzę jak facet z którym mailuję (Alexandre Simoni z Brazylii) przegrywa w challengerze w San Paulo z rodakiem, Flavio Sarettą. C'est la vie. Oczywiście siatkówka kobieca też jest bardzo spoko, zwłaszcza że Dorota Świeniewicz urodziła się w tym mieście w którym teraz mieszkam, tj. Świdnicy. Pozdrawiam :) Mialem kiedys faze na Tenisa ogladalem wiekszosc turniejow wielkiego szlema . Pamietam jeden z meczy Agassi vs Sampras i wiele innych ahh niemniej kolarstwo szosowe to moje guru i tyle : ) Hmm no ja jeżdżę trochę na rowerku, w TV też oglądam bo czasem komentatorzy dają niesamowite teksty, choć "cudownego dziecka dwóch pedałów" nikt już nie przebije. Doping kładzie duży cień na kolarstwo, niestety. Ja trzymam w zawodowym peletonie kciuki za drużynę Kelme :D bo kiedyś byli debeściaccy (jeszcze jak Escartin jeździł i Heras) i myślę że może jeszcze będą w przyszłości :) A siatkarek widzę już nikt nie komentuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja gram co tydzień od dwóch lat w tenisa, co roku jestem na obozie tenisowym i oglądam co lepsze turnieje :) Pozdrawiam fanów tenisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ufff myślałam że dostanę jakiegoś zawału podczas tego meczu. W zasadzie nie wierzyłam że Polki mogłyby przegrać ale wiecie... takie rzeczy to czasem ciach i się kończą a to jeszcze bardziej bolesne niż te baty co Polacy zebrali od Rosjan *shame* :PAle to chyba nie Twoja dyscyplina :wink:Moja dyscyplina to jest oczywiście tenis. Właśnie w necie patrzę jak facet z którym mailuję (Alexandre Simoni z Brazylii) przegrywa w challengerze w San Paulo z rodakiem, Flavio Sarettą. C'est la vie. Oczywiście siatkówka kobieca też jest bardzo spoko, zwłaszcza że Dorota Świeniewicz urodziła się w tym mieście w którym teraz mieszkam, tj. Świdnicy. Pozdrawiam :) Mialem kiedys faze na Tenisa ogladalem wiekszosc turniejow wielkiego szlema . Pamietam jeden z meczy Agassi vs Sampras i wiele innych ahh niemniej kolarstwo szosowe to moje guru i tyle : ) Hmm no ja jeżdżę trochę na rowerku, w TV też oglądam bo czasem komentatorzy dają niesamowite teksty, choć "cudownego dziecka dwóch pedałów" nikt już nie przebije. Doping kładzie duży cień na kolarstwo, niestety. Ja trzymam w zawodowym peletonie kciuki za drużynę Kelme :D bo kiedyś byli debeściaccy (jeszcze jak Escartin jeździł i Heras) i myślę że może jeszcze będą w przyszłości :) A siatkarek widzę już nikt nie komentuje :wink: mam przykra wiadomosc z tego co wiem Kelme ma ogromne problemy $ i moze przestac istniec Heras przechodzi do nowej ekipy Manolo Sainza czyli Liberty Seguros .. Escartin nie mam pojecia .... a Ullrich choruje : | A CO DO SIATKAREK CH IM W D za przeproszeniem ( w przenosni i doslownie ) te ich kalkulacje i przekrety trzeba bylo dobrze grac a nie teraz musza skamlec o to zeby przyznano im dzika karte bleh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ehhh.... graham siatakrki grały dobrze, tylko trener dał du.py za przeproszeniem bo chciał żeby grały z turczynkami - co na dobre im nie wyszło :( POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A CO DO SIATKAREK CH IM W D za przeproszeniem ( w przenosni i doslownie ) te ich kalkulacje i przekrety trzeba bylo dobrze grac a nie teraz musza skamlec o to zeby przyznano im dzika karte Na cholere takie slowa? Znasz sie na siatce? Czy tylko widzisz co jest w tv??? Trener Niemczyk postapil dobrze bo turczynki graly slabo na turnieju, skad mogl wiedziec ze Neslihan Demir bedzie miala zajeb.. dzien akurat na polfinaly?? Wystrzelala sie w meczu z Nami, i co? Od niemek dostaly tak po [gluteus maximus] ze szok. Prawda jest taka ze forma Naszych siatkarek gwaltownie sie obnizyla i nikt nie gral oprocz Fratczak. A na olimpiade i tak nie jedziemy, za nisko stoimy w rankingu :(. No i lipa. [bo siatkarze w Japonii tez nic nie zdzialaja :/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A CO DO SIATKAREK CH IM W D za przeproszeniem ( w przenosni i doslownie ) te ich kalkulacje i przekrety trzeba bylo dobrze grac a nie teraz musza skamlec o to zeby przyznano im dzika karte Na cholere takie slowa? Znasz sie na siatce? Czy tylko widzisz co jest w tv??? Trener Niemczyk postapil dobrze bo turczynki graly slabo na turnieju, skad mogl wiedziec ze Neslihan Demir bedzie miala zajeb.. dzien akurat na polfinaly?? Wystrzelala sie w meczu z Nami, i co? Od niemek dostaly tak po [gluteus maximus] ze szok. Prawda jest taka ze forma Naszych siatkarek gwaltownie sie obnizyla i nikt nie gral oprocz Fratczak. A na olimpiade i tak nie jedziemy, za nisko stoimy w rankingu :(. No i lipa. [bo siatkarze w Japonii tez nic nie zdzialaja :/] oczywiscie ze sie nei znam na siatkowce ostatni mecz obejrzalem dawno dawno temu kiedy wlosi grali z kims : ) ale wychodze z zalozenia no HALO nie wazne ze Pani ND miala zajeb... dzien ... gdyby graly dobrze , gdyby byly LEPSZE nie przegraly by ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...