poca Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No właśnie, może sie ktos przypadkiem spotka :] Ja jade do Zakopanego, ahhh, nie ma jak libacje w Zakopcu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja sie ucze w domu do matury :P nie ma letko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja sie ucze w domu do matury :P nie ma letko :|ostry z Ciebie zakuwacz :wink: Ja do matury uczyłem się 3 dni przed i zdałem ją na same 4. Dodam, iż byłem bardzo średnim uczniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja ryje do sesji....2 egzaminy i kupe projektow do oddania. Od 4 lat nie wiem co to ferie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja w ogóle nie mam ferii - najpierw sesja a po sesji od razu II semestr(jak Bóg da). Ale za to wakacje będą piękne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja w domu przed kompem, może jak się coś trafi to do pracy pójdę, nie wyjdeżdżam nigdzie bo szkoda kasy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 praca praca praca heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja ze starszymi w góry jadę w sumie wolał bym bez nich no ale wole to niż siedzieć w chacie przed komputerem czytając posty na tweak'u :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 w swoim mieście ;] dziać siębędzie impreza za impreza... czasu na kaca nie będę miał, ale co tam odreaguje w szkole... a propos u mnie ferie w tym roku dosyc pozno, tzn. 14.02. - 29.02 a u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 w swoim mieście ;] dziać siębędzie impreza za impreza... czasu na kaca nie będę miał, ale co tam odreaguje w szkole... a propos u mnie ferie w tym roku dosyc pozno, tzn. 14.02. - 29.02 a u Was? U mnie tak samo czyli cholernie pozno, nie wiem czyj to bym pomysl. A co do ferii jak dobrze pojdzie pojade do zakopanego na tydzien a reszte czasu bede spedzal w domciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 w domciu :P na wczasy jezdze tylko w przerwie letniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No ja mam ferie jakoś 30/31 stycznia. Nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No ja mam ferie jakoś 30/31 stycznia. Nie wiem. z tego co sie orientuje, to ja tez.... a jak spedze...nie wyjade, bo no cash (moze i bym jakos wysuplal, ale znajomi nie maja w ogole :/ ) wiec coz...bede imrpezowal ;) mam juz zaplanowane 3 calonocne imprezy, bedziemy sie tlukli na miecze, zancze plesc kolczuge wreszcie (moze na wakacje skoncze ;) ) i napewno zrobimy ©helmy...mam jzu materialy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3zo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja raczej nikogo nie spotkam bo przez całe ferie bede zaginał do roboty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja wyjeźdżam zaraz po prubnej maturce w piątek do miejscowości która znajduje się niedaleko Livigno[Włochy]. Jade na nartki... Może ktoś tesh tam się wybiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 w swoim mieście ;] dziać siębędzie impreza za impreza... czasu na kaca nie będę miał, ale co tam odreaguje w szkole... a propos u mnie ferie w tym roku dosyc pozno, tzn. 14.02. - 29.02 a u Was? 17.01 - chyba do konca stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja wybieram się do zakopca na narty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A ja w domu siedze przed kompem :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Może w góry... Ale to raczej marzenie: Potrzebne duże i mocne auto. Tata mi nie da :P I sporo kasy... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wyjazd do Włoch 31.01-13.02 na narty ...normalnie sie doczekać nie mogę (podpis :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja sie ucze w domu do matury :P nie ma letko :|ostry z Ciebie zakuwacz :wink: Ja do matury uczyłem się 3 dni przed i zdałem ją na same 4. Dodam, iż byłem bardzo średnim uczniem. zakuwacz ? neeeeeeeeee :D ostatnio mialem sprawdzian z wosu nie sie nia uczylem napisalem wszystko :) wystarczy umiec sciagac ;D a co do nauki i ocen na maturce zalezy jaka szkola i nauczyciele u mnie to by nie przeszlo btw. z czego zdawales mature ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wyjazd do Włoch 31.01-13.02 na narty ...normalnie sie doczekać nie mogę (podpis :P ) A do jakiej miejscowości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 @bruce z czego robicie kolczugi? zwykle zelazo? stal? dostajecie gotowe kolka czy sami wyrabiacie? jakie helmy? :twisted: duzo pytan ale jestem glodny wiedzy :] cholera, szkdoa ze spoznilem sie jakies 600-700 lat :/ a co do topiq... nie jade nigdzie , tradycyjnie. ale mi to i tak pasi ;] mam mase roboty [wc wreszcie planuje skonczyc... ] i moze troche zmoduje bude ew. nowa bede robil bo ta jest za ciasna ;))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja do końca niewiem jeszcze, najpierw wybierałem czy ciepłe czy zimne kraje. A teraz czy z rodzicami gdzieś czy na obóz do Włoch razem z MacieX-em. Musze się z tym przespać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 moze na lan party moze gdzies na narty moze przed kompem cos z tego, chyba ze pojawi sie jakas ciekawa propozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 przed kompem albo na desce w gorach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Słowacja ---> Zuberec ;] na nartki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja planuje na deche, ale szukam jakeigos taniego zorganizowanego czegos na 10 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 @rout: to sie jeszcze zobaczy, bo znalazlem firme, kora ma w miare tanie koleczka, ale.....ja chce to sam zrobic, wiec raczej kupie 15 kilo drutu i sam zrobie koleczka :D drut stalowy, ocynkowany o srednicy 1.6mm koleczka srednicy wewn. 8mm :D w sumie potrzeba okolo 30 tysiecy koleczek :lol: dlatego do wakacji plesc bede :) jeszcze rekawice kolcze bede robil ;p a helm...garnczkowy mam dobry projekt, naprawde zajefajnie wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A do jakiej miejscowości? Fiera Di Primiero i San Martino di Castrozza a ty ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...