Skocz do zawartości
poca

Gdzie się wybieracie na ferie?

Rekomendowane odpowiedzi

w swoim mieście ;] dziać siębędzie impreza za impreza... czasu na kaca nie będę miał, ale co tam odreaguje w szkole... a propos u mnie ferie w tym roku dosyc pozno, tzn. 14.02. - 29.02 a u Was?

U mnie tak samo czyli cholernie pozno, nie wiem czyj to bym pomysl.

A co do ferii jak dobrze pojdzie pojade do zakopanego na tydzien a reszte czasu bede spedzal w domciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam ferie jakoś 30/31 stycznia. Nie wiem.

z tego co sie orientuje, to ja tez....

a jak spedze...nie wyjade, bo no cash (moze i bym jakos wysuplal, ale znajomi nie maja w ogole :/ )

wiec coz...bede imrpezowal ;)

mam juz zaplanowane 3 calonocne imprezy, bedziemy sie tlukli na miecze, zancze plesc kolczuge wreszcie (moze na wakacje skoncze ;) ) i napewno zrobimy ©helmy...mam jzu materialy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie ucze w domu do matury :P nie ma letko :|

ostry z Ciebie zakuwacz :wink:

Ja do matury uczyłem się 3 dni przed i zdałem ją na same 4.

Dodam, iż byłem bardzo średnim uczniem.

zakuwacz ? neeeeeeeeee :D ostatnio mialem sprawdzian z wosu nie sie nia uczylem napisalem wszystko :) wystarczy umiec sciagac ;D

a co do nauki i ocen na maturce zalezy jaka szkola i nauczyciele u mnie to by nie przeszlo btw. z czego zdawales mature ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bruce

z czego robicie kolczugi? zwykle zelazo? stal? dostajecie gotowe kolka czy sami wyrabiacie? jakie helmy? :twisted:

duzo pytan ale jestem glodny wiedzy :] cholera, szkdoa ze spoznilem sie jakies 600-700 lat :/

a co do topiq... nie jade nigdzie , tradycyjnie. ale mi to i tak pasi ;] mam mase roboty [wc wreszcie planuje skonczyc... ] i moze troche zmoduje bude ew. nowa bede robil bo ta jest za ciasna ;)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rout:

to sie jeszcze zobaczy, bo znalazlem firme, kora ma w miare tanie koleczka, ale.....ja chce to sam zrobic, wiec raczej kupie 15 kilo drutu i sam zrobie koleczka :D

drut stalowy, ocynkowany o srednicy 1.6mm

koleczka srednicy wewn. 8mm :D

w sumie potrzeba okolo 30 tysiecy koleczek :lol:

dlatego do wakacji plesc bede :)

jeszcze rekawice kolcze bede robil ;p

a helm...garnczkowy

mam dobry projekt, naprawde zajefajnie wyglada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi