AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Szukam czegoś takiego lub podobnego: http://www.maluszek.radzisz.krakow.pl/case...r01.jpg&lang=pl http://www.maluszek.radzisz.krakow.pl/case...r02.jpg&lang=pl http://www.maluszek.radzisz.krakow.pl/case...r03.jpg&lang=pl http://www.maluszek.radzisz.krakow.pl/case...r05.jpg&lang=pl żeby wyciszyć swojego Eheima 1048. Gdzie mozna coś takiego kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 hehe sprawdz na allegro goscia z nickiem maluszek ... on to wlasnie sprzedaje ... :-) Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 może nie ma teraz wystawionych ale w komentarzach mozna zobaczyc ... koszt 17zł i 20zł + wysyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A może wiecie z jakiego samochodu są te amortyzatorki ?. Rozumiem że są to amortyzatorki pod chłodnice/nagrzewnice ? czy do czegoś innego :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja sobie je zakupilem pod 1250 eheima.. bralem gumowe poniwaz moja pompa stoi na tym.. te z obejma metalowa nadaja sie do wiszacych na nich pomp od Maluszka oczywiscie za 17 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A nie wystarczy kawałek gąbki pod pompę - jak tak mam ze swoim 1250 i spisuje się rewelacyjnie. Koszt ok 3 zł. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 "]ja sobie je zakupilem pod 1250 eheima.. bralem gumowe poniwaz moja pompa stoi na tym.. te z obejma metalowa nadaja sie do wiszacych na nich pomp od Maluszka oczywiscie za 17 zl Czyli do mojego stojącego Eheima 1048 najlepiej nadają się te gumowe za 17 zł :?: A kiedy je kupowałeś? Bo wysłałem maile do Maluszka, jak na razie bez odpowiedzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 no maluszek chyba na snołbordzie gdzies szaleje... tez czekam na jego pojawienie sie bo winny mu jestem za te amortyzatorki... A apropos gabki - dla niektorych liczy sie estetyka i prof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 "]A apropos gabki - dla niektorych liczy sie estetyka i prof. No właśnie .. :D I mam nadzieję, że skuteczność lepsza Teraz "leży" na filcu. Niewiele to daje ... :? Już tyle kasy władowałem w WC że te 17-20 zł nie robią większej różnicy (trzy bloczki od Overcooled, eheim 1048, chłodnica aluminiowa duża i rezerwuar 1l od Mate'a, rurki, kolanka, zaciski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 no ale nagrzewnica aluminiowa nie jest najlepszym pomyslem ... szkoda blokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 "]no ale nagrzewnica aluminiowa nie jest najlepszym pomyslem ... szkoda blokow Dlaczego szkoda blokow ?? czy czasem nie nagrzewnicy ? (ta od Mate i tak ma miedziane roorki, tylko finy sa ALu ;)) No i sa inhibitory korozji. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ta nagrzewnica sie nazywa Alu bo ma finy Alu, rurki miedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A kiedy je kupowałeś? Bo wysłałem maile do Maluszka, jak na razie bez odpowiedzi :( Na razie bez odpowiedzi, bo w rozjazdach jestem :-D i dostęp do sieci mam bardzo ograniczony. Na maile odpowiadam w weekend. Będzie więcej amorków na allegro, ale jak mi się trochę czasu uda znaleźć. Jeśli chodzi o gąbkę - ja miałem pod pompką dwie warstwy mikrogumy z podkładek pod myszką - niestety w mojej obudowie dalej przenosiło to drgania. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 wiem, że to nie miejsce na to, ale już są :-D Pozdrawiam M. PS. Od razu mówię, że nie wiem, kiedy znów będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...