Skocz do zawartości
Pioterek

Jak ustawić tryb nView

Rekomendowane odpowiedzi

aby zacząć się bawić musisz najpierw podłączyć TV, włączyć TV na "AV" i dopiero uruchomić komp. jak karta nie złapie TV to opcji nView nie będziesz miał wogóle !!!

potem wystarczy ustawić "clone" lub "klon" po polsku ;) (jakoś dziwnie klon kojarzy mi się z drzewem)

i kliknąć na opcje 2-giego odbiornika - przestawić na TV potem zmienieć system na PAL - jak będe miał chilkę to dam screena z instrukcją

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki bardzo. Wyślij tego skreena. Bo jeśli dobrze pamiętam to u mnie nie ma opcji Clone.  Kiedyś na starej karcie tak miałem i było to o wiele łatwiejsze.

Masz GF3Ti a ten chipset nie umozliwia zrobienie drugiego pulpitu - jedyne co mozesz zrobic to puscic obraz na TV ZAMIAST na monitor, ewentualnie da sie jakos TVToolem wymusic obraz i na tym i na tym, ale oddzielnego widoku zrobic sie nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... na Gf3 nie tetowałem nigdy wyjścia TV, za to na Gf2 i Gf4 zadziałało ZAWSZE (niezależnie od sterowników - zawsze sprawdzam na tych z nvidia.com)... ostatio u kumpla na fx-ie męczyliśmy się 2 godziny... ale okazała się walnięta przejsciówka.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...