Coolguy Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Mam pytanie odnośnie tej srtonki. Jest tam sklep on-line i można kupić chłodniczkę air-plex evo 360 za 70 Euro. Nie znam niemieckiego i nie wiem czy jest ona miedziana. Jeśli tak to za 320 zł takiego wypasu to u nas się nie dostanie. Prosiłbym kogoś kto kuma po niemiecku o mały jej opis i szczegóły ewentualnej wysyłki "ausland" do Polski. Zbiorniczki też są super - ale ta CENA. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Miedziane są tylko rurki tej chłodnicy. O możliwości wysyłki do Polski ani słowa, ale myślę, że nie robiliby problemu, oczywiście przy przedpłacie. Musisz się liczyć z kosztami przesyłki (bodajże koło 17 euro) i kosztami dostarczenia im kasy (przelew lub znacznie tańszy list wartościowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 no i cło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...