mamery Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Cześć ,mam pytanie .Lada dzień zamienie karte z G-Forca na Radka ,czy w tym wypadku przudaloby się z formatować system? czy wystarczy odinstalować stare stery i zamienic karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 MOzesz uzyc programow do czyszczenia driverow, ale napewno lepszym rozwiazaniem jest nowa instalacja systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Cześć ,mam pytanie .Lada dzień zamienie karte z G-Forca na Radka ,czy w tym wypadku przudaloby się z formatować system? czy wystarczy odinstalować stare stery i zamienic karty? Przy pewnej dozie szczescia nie bedziesz musial nawet odinstalowywac sterow - u mnie przesiadka z GF3Ti na R9600PRO odbyla sie bezbolesnie. Jak bardzo chcesz to przed instalacja radeona mozesz usunac kompletnie stery nVidii programem Driver cleaner, a jezeli Ci nie zalezy to mozesz ladowac na nie - na 80% nic sie nie stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Cześć ,mam pytanie .Lada dzień zamienie karte z G-Forca na Radka ,czy w tym wypadku przudaloby się z formatować system? czy wystarczy odinstalować stare stery i zamienic karty? Przy pewnej dozie szczescia nie bedziesz musial nawet odinstalowywac sterow - u mnie przesiadka z GF3Ti na R9600PRO odbyla sie bezbolesnie. Jak bardzo chcesz to przed instalacja radeona mozesz usunac kompletnie stery nVidii programem Driver cleaner, a jezeli Ci nie zalezy to mozesz ladowac na nie - na 80% nic sie nie stanie. To żeś mnie trochę pocieszył :P . Zauważyłeś może jakąś różnicę w 3dmarkach w przypadku gdy nie robileś reinstalki tylko zapodaleś od razu stery do Ati? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Cześć ,mam pytanie .Lada dzień zamienie karte z G-Forca na Radka ,czy w tym wypadku przudaloby się z formatować system? czy wystarczy odinstalować stare stery i zamienic karty? Przy pewnej dozie szczescia nie bedziesz musial nawet odinstalowywac sterow - u mnie przesiadka z GF3Ti na R9600PRO odbyla sie bezbolesnie. Jak bardzo chcesz to przed instalacja radeona mozesz usunac kompletnie stery nVidii programem Driver cleaner, a jezeli Ci nie zalezy to mozesz ladowac na nie - na 80% nic sie nie stanie. To żeś mnie trochę pocieszył :P . Zauważyłeś może jakąś różnicę w 3dmarkach w przypadku gdy nie robileś reinstalki tylko zapodaleś od razu stery do Ati? Nie podales jeszcze jaki masz system operacyjny - ja zadnych ubocznych skutkow (spadek wydajnosci kompa/radka) przy braku reinstalacji systemu nie zauwazylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 System taki jak w opisie :XPpro.sp1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja nawet nie pamietam zebym cos specjalnie czyscil gdy zmienialem gf2ti na radka9600xt. Wystarczylo wgrac tylko stery do Radzia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Ja przy zmianie karty zrobiłbym reinstalke ( i tak co jakis czas warto ja zrobic wiec to jest najlepsza chwila). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...