Janek4Pies Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Czemu gość bierze najpierw kase a potem zamawia sprzęt??? Przy takim obrocie spokojnie mógłby zamówić na magazyn i przyspieszyć realizację zamówień...Gość ma kase z góry, nie musi sprzętu magazynować, bo jest już sprzedany i od razu po dostawie go roześle. Nie ryzykuje, że jak kupi Athlona i mu poleży miesiąc, a w tym czasie AMD obniży ceny o 15% to bedzie w plecy. Wręcz przeciwnie, na nagłej obnizce może nawet troszkę zarobić. Jaki inny sprzedawca ma takie komfortowe warunki? Dlatego pewnie nie zmieni warunków sprzedaży, bo po co, skoro teraz ma dużo klientów, którzym nie przeszkadza czekanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Mimo wszystko wzbudza wiele watpliwosci - napalilem sie jak dziecka na cukierki jak zobaczylem jego ceny - ale shiza mam pozadnego - bo jak zrobi wala to kasa papapa i raczej sie jej jush nie odzyska :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ja u niego nie kupuilem jeszcze nic ale stane w obronie przed allegro lolami psujacymi mu wizerunek. Gosc nie poraz pierwszy wystawia aukcje na tej zasadzie. Wszystkie negatywy jakie dostal mialy miejsce w czasie ostatnich 30dni. To po co lole kupujecie. Obiecal 10 dni wpozadku nie dotrzymal slowa. Jednak kupujecie towar, ktorego ceny brutto u niego sa nizsze niz w polskicgh hurtowniach ceny netto. Jakos nie widzialem aby ktos napisal pieniadze wyslalem towaru nigdy nie ujrzalem. Chyba mozna wystawic neutrala nieprawdaz? Jak sie komus niepodobaja jego warunki to po co kupuje? Idz jeden z drugim do sklepu i kup od reki. Giker moze mi podac jeden przyklad watpliwosci wobec tego sprzedawcy? Jedyna zastanawiajaca rzecz to jego ceny jednak jak ktos pisal nie pytac skad ma jesli ma kupowac. Obawiam sie tylko czy nie sprzedaje po prostu towaru z odzrzutu czy poserwisowek typu albatrony na allegro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Dziwna sprawa. W ostatnim czasie często wpadałem na jego aukcje, a teraz nie ma. Patrze tu: link, a tu: "Użytkownik barypl (473) nie ma w tej chwili żadnych trwających aukcji" Czyżby urząd skarbowy albo straż graniczna ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 On wsyatwia je hurtowo - wiec najprawdopodobniej niedlugo sie pojawi znoof caly asortyment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dziwna sprawa. W ostatnim czasie często wpadałem na jego aukcje, a teraz nie ma. Patrze tu: link, a tu: "Użytkownik barypl (473) nie ma w tej chwili żadnych trwających aukcji" Czyżby urząd skarbowy albo straż graniczna ... ? Wszystkie skończyły sie sobota/niedziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC_DJ Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Dziwna sprawa. W ostatnim czasie często wpadałem na jego aukcje, a teraz nie ma. Patrze tu: link, a tu: "Użytkownik barypl (473) nie ma w tej chwili żadnych trwających aukcji" Czyżby urząd skarbowy albo straż graniczna ... ? poczytalibyście troche tzw. "STRONA O MNIE", mało tego mr. BARYPL zrobił stronkę internetowa, w której na bierząco informuje co się mniej więcej dzieje z nim/firmą... text z jego strony "WAŻNA INFORMACJA! Drodzy Allegrowicze! Od dnia 17.01.2004 do 25.01.2004 roku firma nasza będzie zamknięta z powodu tygodniowego wyjazdu całego zespołu naszej firmy. W tych dniach nie będziemy uchwytni ani telefonicznie ani mailowo, proszę więc pozostawiać wiadomości na skrzynce głosowej lub e-mail a my po powrocie będziemy na nie odpowiadać. Wszystkie aukcje, których termin przypada na te właśnie dni, będą realizowane zaraz o powrocie, czyli od 26.01.2004 r. Pozdrawiam serdecznie! " - a co do cen niema w tym żadnej filozofii - poprostu we francji jest TANIEJ i to o wiele... bynajmniej jak usłyszałem jak moj kumpel kupil R9800XT Saphirre za 1850 zł BRUTTO w pierwszym lepszym sklepie PC w Marsyli , kiedy w polsce kosztuje około 2400 zł więc... więc powinno to troche dac do myslenia... - moim zdaniem gość mial niezły pomysł z ta sprzedażą - który mu oczywiście wypalił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Rety ludzie teraz mi o tym mówicie, jak już pamiątki kupiłem... dołożyłbym przecie pare grosza do tych HyperXów ... :) Czyli niedługo trzeba zacząć polowanie ... bo koleś wczoraj wrócił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...