wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Mam pytanko jak w temacie . mam 2 procki --800mhz śmiga mi na 133 x 8 to 1072 pójdzie wiecej bo na 138 te sie winxp uruchomił ale za słabe chłodzenie mam --Morgan 1,1GB na 110x11 to 1200 obydwa działąją na Ecs k7s5a z tą płytą który byscie zostawili bo niby na fsb 110mhz szybciej śmiga pci a i tak przy większym obciązeniu komp mi sie tak jakby zacina(czasami wydaje mi sie ze bardzo wolno) a 133 to wykożystuje przynajmniej moc mapięci :)) rózice widać przy zgrywaniu i kompresji divx. ta 800 lepiej sobie z tym radzi mimo że jest o 130 mhz wolniejsza poradzcie prosze doradzcie prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Opchnij ta plyte doloz chocby do shuttle zeby moznabylo zmieniac mnoznik i zostaw se morgana. Po odblokowaniu mnoznika zobaczysz co byl wart ten 800 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany!Może nie tyle odblokuj co ustaw właściwy poprzez prawidłową kombinację mostków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany! Nie wiedzialem, ze na tym ecs da sie rzadzic mnoznikiem. No ale to Wy jestescie szpece od AMD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany! Nie wiedzialem, ze na tym ecs da sie rzadzic mnoznikiem. No ale to Wy jestescie szpece od AMD.Nie tyle rządzić co ustawić właściwy! Juz sprecyzowałem to by ktoś taki jak ty mógł zrozumieć!Wybacz że od razu o tym nie pomyślałem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany!Może nie tyle odblokuj co ustaw właściwy poprzez prawidłową kombinację mostków No własnie tu jest ból bo ecs nie ma mozliwosci zmiany mnoznika a a na 11 na 133 nie staruje nawet na modzie 1,9:((( nie chce zaś ciąc mostków bo procek ma 2 dni i jest na gwaancji, czyli radzisz sprzedać 800 i płyte . i kupić a co myslicie o solteku ??? chodzi mi o jak najlepsze rozwiązanie ale kasy nie ma wiec co poradzicie bez kasy zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany!Może nie tyle odblokuj co ustaw właściwy poprzez prawidłową kombinację mostków No własnie tu jest ból bo ecs nie ma mozliwosci zmiany mnoznika a a na 11 na 133 nie staruje nawet na modzie 1,9:((( nie chce zaś ciąc mostków bo procek ma 2 dni i jest na gwaancji, czyli radzisz sprzedać 800 i płyte . i kupić a co myslicie o solteku ??? chodzi mi o jak najlepsze rozwiązanie ale kasy nie ma wiec co poradzicie bez kasy zrobic ?? Piszac mostki myslales zapewne o mnozniku :) Radze sprzedac tego ECS i za doplata kupic inna plyte z zostawionym Morganem. Do Tomasira: W jaki sposob ustawi 10x133 na ECS k7s5a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W najzwyklejszy w świecie.Nie myśl nie podam ci ustawienia mostków by uzyskać (które ciąć a które zostawić "otwarte") mnożnik, bo nie znam ich na pamięć. Więc wybierasz to ustawienie i dajesz magistralę 133 i po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W najzwyklejszy w świecie.Nie myśl nie podam ci ustawienia mostków by uzyskać (które ciąć a które zostawić "otwarte") mnożnik, bo nie znam ich na pamięć. Więc wybierasz to ustawienie i dajesz magistralę 133 i po kłopocie.Dzizzzzz, stary takie krecenie to ja bym olal. Watpie czy ktokolwiek podejmowalby sie takiego dziwactwa nie majac jeszcze pewnosci czy sie odblokuje. Jeszcze podaj przepis na ciecie mostkow - zapewne bez fachowca z lupa (czyt. zegarmistrz lub zlotnik) sie nie obejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak dla mnie nieco szybszy z racji magistrali 133 będzie system na tm starym durniu.POnadto drożej sprzedasz tego morgana i więcej kasy zaoszczędzone :) A tak naprawdę najlepsze ropzwiązanie to odblokować morgana ia puścić go na 133 np.10x133, powinno pujśc bez problemu i masz problem szybkości rozwiązany!Może nie tyle odblokuj co ustaw właściwy poprzez prawidłową kombinację mostków No własnie tu jest ból bo ecs nie ma mozliwosci zmiany mnoznika a a na 11 na 133 nie staruje nawet na modzie 1,9:((( nie chce zaś ciąc mostków bo procek ma 2 dni i jest na gwaancji, czyli radzisz sprzedać 800 i płyte . i kupić a co myslicie o solteku ??? chodzi mi o jak najlepsze rozwiązanie ale kasy nie ma wiec co poradzicie bez kasy zrobic ?? Piszac mostki myslales zapewne o mnozniku :) Radze sprzedac tego ECS i za doplata kupic inna plyte z zostawionym Morganem. Do Tomasira: W jaki sposob ustawi 10x133 na ECS k7s5a ? no tak ale płyta także nowa(ale lamer ze mnie mogłem dołożyc 100 i kupic coś porzadnego. ale narazie kasa sie nie zapowiada nawet jak sprzedam płyte to i tak musiałbym dołożyć kasy której nie mam . wiec co na dzień dzisiejszy mam zrobic p.s napisałem mostki ale sie poprawiłem .na tej 800 już mam ciachnięte :)) i teraz chce go póscic na 7 mnożniku i jade fsb do góry ciekawe ile pójdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W najzwyklejszy w świecie.Nie myśl nie podam ci ustawienia mostków by uzyskać (które ciąć a które zostawić "otwarte") mnożnik, bo nie znam ich na pamięć. Więc wybierasz to ustawienie i dajesz magistralę 133 i po kłopocie.Dzizzzzz, stary takie krecenie to ja bym olal. Watpie czy ktokolwiek podejmowalby sie takiego dziwactwa nie majac jeszcze pewnosci czy sie odblokuje. Jeszcze podaj przepis na ciecie mostkow - zapewne bez fachowca z lupa (czyt. zegarmistrz lub zlotnik) sie nie obejdzie.Tu nawet specjalnie dla ciebie znalazłem właściwe ustawienie mostków dla poszczególnych mnożników.. http://republika.pl/pcnowinki/napiecie_i_mnoznik.html a co do fachowca to nie tyle złotnik co grawer by się pewno podjął takiej pracy. [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W najzwyklejszy w świecie.Nie myśl nie podam ci ustawienia mostków by uzyskać (które ciąć a które zostawić "otwarte") mnożnik, bo nie znam ich na pamięć. Więc wybierasz to ustawienie i dajesz magistralę 133 i po kłopocie.Dzizzzzz, stary takie krecenie to ja bym olal. Watpie czy ktokolwiek podejmowalby sie takiego dziwactwa nie majac jeszcze pewnosci czy sie odblokuje. Jeszcze podaj przepis na ciecie mostkow - zapewne bez fachowca z lupa (czyt. zegarmistrz lub zlotnik) sie nie obejdzie.Tu nawet specjalnie dla ciebie znalazłem właściwe ustawienie mostków dla poszczególnych mnożników.. http://republika.pl/pcnowinki/napiecie_i_mnoznik.html a co do fachowca to nie tyle złotnik co grawer by się pewno podjął takiej pracy. [/img] Lol. Zycze powodzenia przy cieciu tych mostkow na MORGANIE wg tej instrukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W morganie oczywiście jadą mostki L1 jak byś nie wiedział. NIe znalazłem dla morgana więc zamieściłem linka którego mi kiedyś Crackers podesłał(thx). Ale ty i tak widzę że musisz postawić na swoim... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W morganie oczywiście jadą mostki L1 jak byś nie wiedział. NIe znalazłem dla morgana więc zamieściłem linka którego mi kiedyś Crackers podesłał(thx). Ale ty i tak widzę że musisz postawić na swoim... Przeciez caly czas chodzi o pomoc koledze wizjonerkowi. Co mu po cieciu mostkow jezeli nikt nie wie jak to zrobic. Po drugie nie ustawi mnoznika jakiego chce na tej plycie. Wiec opchnac ta plyte, opchnac D800 i ma na nowa Mopo ze zmiana mnoznika i odblokowuje w tradycyjny sposob mnoznik na morganie laczac mostki L1 i po klopocie. Nawet sam nie zrobilbys tej operacji a komus polecasz. Nie mialem zamiaru sie klocic ale zauwazylem, ze zle radzisz koledze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W morganie oczywiście jadą mostki L1 jak byś nie wiedział. NIe znalazłem dla morgana więc zamieściłem linka którego mi kiedyś Crackers podesłał(thx). Ale ty i tak widzę że musisz postawić na swoim... hihii fajnie dyskutujecie ale Doradzcie mi w końcu co mam zrobić . ?:))) narazie na morganie nic ciachać przy pomocy grawera nie bede(a powiem ze sam grawer miał pietra i to wiekszego niz ja ze coś schromoli) bo procek na 12 miechów gwary ma : wiec jakie rozwiązanie optymalne ?? bo potrzebuje mocy a kasy niet :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zależy czy możesz cokolwiek kasy jeszcze sam dołożyć. Rozwiązanie wydaje się oczywiste. Sprzedajesz procka i mobo i masz nowe mobo.Oczywiście zostawiasz morgana. A płyty to zależy czy cośdokładać możesz: ECS K7VTA3 ver.3 via kt 333 - 250zł (ta nawet jest dobra-pogadaj z Wofkiem on składał komuś kompa na niej) Może być też ten shuttle co ja mam - ok.330 pln Ewentualnie epox 8k7A na amd761 też tanio ale trochę wolniejszy chipset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zależy czy możesz cokolwiek kasy jeszcze sam dołożyć. Rozwiązanie wydaje się oczywiste. Sprzedajesz procka i mobo i masz nowe mobo.Oczywiście zostawiasz morgana. A płyty to zależy czy cośdokładać możesz: ECS K7VTA3 ver.3 via kt 333 - 250zł (ta nawet jest dobra-pogadaj z Wofkiem on składał komuś kompa na niej) Może być też ten shuttle co ja mam - ok.330 pln Ewentualnie epox 8k7A na amd761 też tanio ale trochę wolniejszy chipset. no w teori nawet jak ją sprzedam to gdzieś za 300 max(nie smigana 12 miechów gwary ma) wiec jak już kupić to bym dołożył 100(sam nie wiem skad ją wezme teraz ) i kupić jakas co umozliwia zmiany napiec,mnożnika, i fsb w biosie . polecisz jakaś taka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Za 400 pln (bo mowisz ze sprzedasz za 300p ln ecs- w co watpie :P i dokladasz 100 pln) bierzesz MSI 745 ULTRA albo Gigabyte GA-7VRX Via KT333 i masz luxxx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zależy czy możesz cokolwiek kasy jeszcze sam dołożyć. Rozwiązanie wydaje się oczywiste. Sprzedajesz procka i mobo i masz nowe mobo.Oczywiście zostawiasz morgana. A płyty to zależy czy cośdokładać możesz: ECS K7VTA3 ver.3 via kt 333 - 250zł (ta nawet jest dobra-pogadaj z Wofkiem on składał komuś kompa na niej) Może być też ten shuttle co ja mam - ok.330 pln Ewentualnie epox 8k7A na amd761 też tanio ale trochę wolniejszy chipset. no w teori nawet jak ją sprzedam to gdzieś za 300 max(nie smigana 12 miechów gwary ma) wiec jak już kupić to bym dołożył 100(sam nie wiem skad ją wezme teraz ) i kupić jakas co umozliwia zmiany napiec,mnożnika, i fsb w biosie . polecisz jakaś taka??? Nie wiem jak te inne co pisałem. Ta moja spełnia wszystkie warunki wymienione przez ciebie. Magistrala 100-166 co 1 vProcka do 1,85 Vpamięci do 2,7 mnożnik jak dobrze pamiętam do 14 A codo innych to poszukaj dokłąne wiadomości w sieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja bym sobie zostawił Morgana !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja bym sobie zostawił Morgana !!! 8) do takiej własnie konkluzji doszlismy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zależy czy możesz cokolwiek kasy jeszcze sam dołożyć. Rozwiązanie wydaje się oczywiste. Sprzedajesz procka i mobo i masz nowe mobo.Oczywiście zostawiasz morgana. A płyty to zależy czy cośdokładać możesz: ECS K7VTA3 ver.3 via kt 333 - 250zł (ta nawet jest dobra-pogadaj z Wofkiem on składał komuś kompa na niej) Może być też ten shuttle co ja mam - ok.330 pln Ewentualnie epox 8k7A na amd761 też tanio ale trochę wolniejszy chipset. no w teori nawet jak ją sprzedam to gdzieś za 300 max(nie smigana 12 miechów gwary ma) wiec jak już kupić to bym dołożył 100(sam nie wiem skad ją wezme teraz ) i kupić jakas co umozliwia zmiany napiec,mnożnika, i fsb w biosie . polecisz jakaś taka??? Nie wiem jak te inne co pisałem. Ta moja spełnia wszystkie warunki wymienione przez ciebie. Magistrala 100-166 co 1 vProcka do 1,85 Vpamięci do 2,7 mnożnik jak dobrze pamiętam do 14 A codo innych to poszukaj dokłąne wiadomości w sieci no ale ta moja płytka ma 3 dni :((( dałem za nią zdrowo ponad 300 zeta jest nóweczka czyli moze takiego szatla kupic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zależy czy możesz cokolwiek kasy jeszcze sam dołożyć. Rozwiązanie wydaje się oczywiste. Sprzedajesz procka i mobo i masz nowe mobo.Oczywiście zostawiasz morgana. A płyty to zależy czy cośdokładać możesz: ECS K7VTA3 ver.3 via kt 333 - 250zł (ta nawet jest dobra-pogadaj z Wofkiem on składał komuś kompa na niej) Może być też ten shuttle co ja mam - ok.330 pln Ewentualnie epox 8k7A na amd761 też tanio ale trochę wolniejszy chipset. no w teori nawet jak ją sprzedam to gdzieś za 300 max(nie smigana 12 miechów gwary ma) wiec jak już kupić to bym dołożył 100(sam nie wiem skad ją wezme teraz ) i kupić jakas co umozliwia zmiany napiec,mnożnika, i fsb w biosie . polecisz jakaś taka??? Nie wiem jak te inne co pisałem. Ta moja spełnia wszystkie warunki wymienione przez ciebie. Magistrala 100-166 co 1 vProcka do 1,85 Vpamięci do 2,7 mnożnik jak dobrze pamiętam do 14 A codo innych to poszukaj dokłąne wiadomości w sieci no ale ta moja płytka ma 3 dni :((( dałem za nią zdrowo ponad 300 zeta jest nóweczka czyli moze takiego szatla kupic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W najzwyklejszy w świecie.Nie myśl nie podam ci ustawienia mostków by uzyskać (które ciąć a które zostawić "otwarte") mnożnik, bo nie znam ich na pamięć. Więc wybierasz to ustawienie i dajesz magistralę 133 i po kłopocie.Dzizzzzz, stary takie krecenie to ja bym olal. Watpie czy ktokolwiek podejmowalby sie takiego dziwactwa nie majac jeszcze pewnosci czy sie odblokuje. Jeszcze podaj przepis na ciecie mostkow - zapewne bez fachowca z lupa (czyt. zegarmistrz lub zlotnik) sie nie obejdzie.Tu nawet specjalnie dla ciebie znalazłem właściwe ustawienie mostków dla poszczególnych mnożników.. http://republika.pl/pcnowinki/napiecie_i_mnoznik.html a co do fachowca to nie tyle złotnik co grawer by się pewno podjął takiej pracy. [/img] Dlamnie jest to dziwne że pod podanym linkiem piszą przy zmianie mnożnika tylko o mostkach L6. A gdzie L3 i L4?! Może to wystarczy(choć wątpię). Czy ktoś próbował i czy działa? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak ma dopiero 3 dni to wal do sklepu i pytaj czy za dopłatąwymieniąci na droższą! Jak zgodzą się wymienić to weź listę na co możesz wymienić i wtedy pisz... A co so tego shuttla to podobno ma on problem przy osadzeniu więcej niż jednego banku pamięci(mam jeden więc nie sprawdzałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak ma dopiero 3 dni to wal do sklepu i pytaj czy za dopłatąwymieniąci na droższą! Jak zgodzą się wymienić to weź listę na co możesz wymienić i wtedy pisz... A co so tego shuttla to podobno ma on problem przy osadzeniu więcej niż jednego banku pamięci(mam jeden więc nie sprawdzałem) no to o tym nie pomysłałem. ale niestety mam takie zmiany ze dopiero za 2 tydnie bym mógł podjechać a to bedzie zapózno :(( ja mam 2x 128 mb wiec mógłby być problem ale nie słyszałem o takim problemie . czyli sprzedać 800 i płyte i zamienić na np. takiego szatla albo msi bo miałbym może 400 stówki .(sprzedam procka 800 sprzedam k7s5a i jeszcze k7vza) to razem za to bedzie 400 no nie ?? zapomniałem dodać ze mam 2x 128 ale w sdramach czyli potrzebuje płytke z obsługą sd bo nie bedzie kasy na wymiane na ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 sprobuj sprzedac te sdry i zamienic na ddry wszystko 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 sprobuj sprzedac te sdry i zamienic na ddry wszystko 8) qurde nie uda mi sie chyba sprzedajac k7vza ,k7s5a,2x128 sdr, amd duron 800 i zamienic to na np. tego szatla i ddry chyba ze na 128 a to odpada. a moze chce ktoś kupić hihihii wiem wiem nie na forum dzieki za wszystkie info. a moze jesczze ktuś ma inne opinie ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a co to za pamiątki?? Jaki producent i ile być za nie chciał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a co to za pamiątki?? Jaki producent i ile być za nie chciał?teraz to ci nie powiem jaki pamietam ze 6 nanosekundowe ale co i jak to podam pózniej jak wróce do domu bo teraz w pracy jestem :)) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...