Skocz do zawartości
dexters

Opinia o Samsung SM 172V- potrzebuje

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić panel LCD. Ostatnio przez przypadek przeglądałem ofertę Media Markt i zaskoczyła mnie jedna oferta. Już niedługo będzie wielka wyprzedaż i w sprzedaży będzie monitor 17''- Samsung SM 172V.

Parametry techniczne:

Ekran: 17"

jasność [cd/m2]: 250

kontrast: 350:1

czas reakcji [ms]: 25

max rozdzielczość: 1280 x 1024

kąt widzenia: poziomy: 160 stopni; pionowy: 120 stopni

rozmiar plamki: 0,26mm(H) x 0,26mm(W)

wyświetlane kolory: 16.7 milliona

głośniki: nie

sygnał wejściowy: ANALOGOWY

zasilanie: Pobór mocy (praca/spoczynek)

certyfikaty i atesty: TCO-99, VESA DPMS, EPA Energy Star

gwarancja: 3 lata

Producent: Samsung

Przed promocją cena tego monitora wynosiła 2099.-, w czasie promocji-1499 zł. Spadek ceny znaczny, ale czy opłaca się kupić taki monitor bo ja prawdę powiedziawszy za bardzo się na tym nie znam.. Czekam na wszystkie wypowiedzi. Z góry wielkie dzięki

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

parametry w zasadzie normalne nic rewelacyjnego, za to brak DVI to poważna wada. Jeśli chcesz grać, oglądać filmy to zapewne tobie wystarczy. Najlepiej jakbyś poszedł do zaprzyjaźnionego sklepu i poprosił o podłączenie panela z DVI i na analogu, sam przekonasz się czy różnica jakości jest warta wydania nieco więcej kasy na model z DVI...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi