dexters Posted January 7, 2004 Report post Posted January 7, 2004 Mam zamiar kupić panel LCD. Ostatnio przez przypadek przeglądałem ofertę Media Markt i zaskoczyła mnie jedna oferta. Już niedługo będzie wielka wyprzedaż i w sprzedaży będzie monitor 17''- Samsung SM 172V. Parametry techniczne: Ekran: 17" jasność [cd/m2]: 250 kontrast: 350:1 czas reakcji [ms]: 25 max rozdzielczość: 1280 x 1024 kąt widzenia: poziomy: 160 stopni; pionowy: 120 stopni rozmiar plamki: 0,26mm(H) x 0,26mm(W) wyświetlane kolory: 16.7 milliona głośniki: nie sygnał wejściowy: ANALOGOWY zasilanie: Pobór mocy (praca/spoczynek) certyfikaty i atesty: TCO-99, VESA DPMS, EPA Energy Star gwarancja: 3 lata Producent: Samsung Przed promocją cena tego monitora wynosiła 2099.-, w czasie promocji-1499 zł. Spadek ceny znaczny, ale czy opłaca się kupić taki monitor bo ja prawdę powiedziawszy za bardzo się na tym nie znam.. Czekam na wszystkie wypowiedzi. Z góry wielkie dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
dexters Posted January 7, 2004 Report post Posted January 7, 2004 Czy naprawdę nikt nie jest w stanie dać mi jakiejs odpowiedzi? Chociażby co sądzicie nt. danych technicznych tego monitora LCD i czy wart jest swojej ceny? Pozdrawiam Dex Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2004 Report post Posted January 8, 2004 parametry w zasadzie normalne nic rewelacyjnego, za to brak DVI to poważna wada. Jeśli chcesz grać, oglądać filmy to zapewne tobie wystarczy. Najlepiej jakbyś poszedł do zaprzyjaźnionego sklepu i poprosił o podłączenie panela z DVI i na analogu, sam przekonasz się czy różnica jakości jest warta wydania nieco więcej kasy na model z DVI... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...