POWER BY AMD Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 mam sony ericsson t300 i brakuje mi pamieci non stop musze wywalać jakieś jakieś zdjecia i dzwonki zeby wgrac nowe ni nie da sie jakos zmodować tej komórki aby miesciła duzoo wiecej albo zeby chociaz dało sie usunoc ten syf ktory jest orginalnie a ja nie moge go usunąc Myślałem zeby kupić jakiegoś flasha czy coś tak z 32mb i ten telefon by nie wiedział co ma robić z taką ilościa pamieci Tylko jest 1 problem nie znam sie zabardzo na telefonach i nie wiem czy taka rzecz jest w ogóle możliwa czy ktoś moze mi poradzic czy da sie i jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Dokupic sie nie da, mozesz tylko zyskac 100-200kb usuwajac rzeczy ktorych sie nie da usunac( loga operatora itp). Poszukaj o triku 13 sec (ja nie mam sily, szkola mnie wykancza) polega na wyjecia baterii podczas robienia master resetu, w 13 sekundzie (wtedy on wgrywa "smieci") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a wymienic ja nie chcem dołozyc 2 tylko wymienic na 1 wielkoą pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a jakiego rodzaju pamiec jest w takim telefonie ?? to jest wlutowane jakos czy jak to tam jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 lepiej kupic telefon z wieksza iloscia pamieci albo do ktorego mozna dokupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Wchodzisz do Ustawienia --> Ustaw. początk. --> Reset. wszystko --> "Kontynuować" --> Kod standardowo: 0000 --> "Yes" w momencie naciśnięcia "Yes" odliczaj 13,5 sekundy i wtedy wyjmij baterię. Jeśli nie udało ci się za pierwszym razem pokombinuj z różnymi czasami do wyjęcia baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Na wapie w SwiatGSM jest dokładny opis jak usunąć predefiniowane obrazki i dzwięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 A czy jest możliwość wykasowania zbędnych obrazków, MMS'sów melodyjek itp po przez kabel bezpośredni połącznony z kompem tak jak np w Motoroli (można wywalić prawie wszytsko za pomocą jednego programu) :?: :?: A tak pozatym czy do działania kabla potrzebny jest GPRS, bo mi nie chce działać bo pisze coś o nieodstępności GPRS ... :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 nie, nie ma mozliwosci wywalenia predefiniowanych rzeczy przez kabel. w se t3x0 w ogole kabel to pomylka, przez irde da sie wiecej zrobic. to co da sie skasowac, spokojnie zrobisz z poziomu menu telefonu. do uzywania kabla, gprs jest niepotrzebny, gprs przydaje sie kiedy korzystasz z komorki jako modemu. (wtedy tez wypada podlaczyc ja jakos do kompa - mozesz kablem - ja uzywalem irdy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja też używam irdy ale miałem w domu kabel na przetestowanie lecz nie działał (nie wiem czemu). Udało mi się wywalić wszystkie dzwonki obrazki MMSy i motywy po przez wyciągnięcie baterii tak jak to zostało wyżej wspomiane. Pomysł działa i polecam jeśli sobie chcecie zrobić więcej miejsca (lista kontktów została a reszta poszła sie "paś" :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...