Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Potrzebuję pomocy przy wyboże subwoofera do mojego Technicsa SA-AX530. W instrukcji nie ma co do ww. urządzonka żadnych wzmianek. Kumpel chętnie mi go zrobi, tylko nie wiem jak mocny sobwoofer dać i czy nic nie grozi wzmacniaczowi. Proszę o sugestie co do specyfikacji sobwoofera jaki mogę użyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Teraz mi sie nie chce.... Ale tak trudno wklepac w googlach model wzmacniacza ? Odrazu bedziesz wiedzial wszystko na jego temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 to znajdź mi na temat radmora 5102-T bo nie mogłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Finalcell : z polskimi to juz nie tak latwo ;) szukalem kiedys do diory i nie znalazlem[/url] Update : ale zobacz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Z tego co mi wiadomo, to nie jest to najmocniejszy "piec", więc pasywne odpadają. Niestety te z wbudowanym wzmacniaczem są dosyć drogie, ale zawsze można ratować się rynkiem wtórnym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Z tego co mi wiadomo, to nie jest to najmocniejszy "piec", więc pasywne odpadają. Niestety te z wbudowanym wzmacniaczem są dosyć drogie, ale zawsze można ratować się rynkiem wtórnym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Potrzebuję pomocy przy wyboże subwoofera do mojego Technicsa SA-AX530. W instrukcji nie ma co do ww. urządzonka żadnych wzmianek. Kumpel chętnie mi go zrobi, tylko nie wiem jak mocny sobwoofer dać i czy nic nie grozi wzmacniaczowi. Proszę o sugestie co do specyfikacji sobwoofera jaki mogę użyć Tu masz wszystko : http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl/index.php Ode mnie - nie baw się w konstrukcje pasywne. Tylko i wyłącznie aktywny z mocnym wzmacniaczem i dobrym głośnikiem >25cm. Co do samoróbek to nie jestem do nich przekonany. Poza tym nie napisałeś ile miałby kosztowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...